Neizdrživih 18, maksimala preko dana 23
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Što bi Jelena Rozga rekla:
"samo u parfemu spavam ja".
Ljudi kad je tako vruće, što se ne osvježite u more. Noćno kupanje je zakon.
Ah da vi ne možete!!!
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostBane ima li tih pozara vise jesi li isao da gasis to,ili si cekao Ukrajince i Bugare da ti to zavrse?
Cijelu noć osluškujem oću li čut pucketanje grana.
Koliko je samo maslina izgorelo na Lušticu cccc.
Pošto sam u predgrađu Tivta, oko dvorišta sve šuma, da je vjetar obrnuo na ovu stranu bilo pipipi... Pripremili smo se, stavili pumu u bistijenju za ne daj bože.
Priča se da su vatrogasci dobili bonus ovaj mjesec 400e.
Nisam učetvovao u gašenje.
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
-
Originally posted by Bane je View PostIzgleda da su ih doveli pod kontrolu..kad ja koji sam neustrašiv kažem da je bilo zajebano moš mislit kakva je bila situacija.
Cijelu noć osluškujem oću li čut pucketanje grana.
Koliko je samo maslina izgorelo na Lušticu cccc.
Pošto sam u predgrađu Tivta, oko dvorišta sve šuma, da je vjetar obrnuo na ovu stranu bilo pipipi... Pripremili smo se, stavili pumu u bistijenju za ne daj bože.
Priča se da su vatrogasci dobili bonus ovaj mjesec 400e.
Nisam učetvovao u gašenje.
Comment
-
Kad vjetar duva nema ulaženja u šumu, samo se čeka na ulicu.
Bio juče do Bigove, znači ružno i vidjet izgoreno, akamoli biti tamo noću kad gori.
Došo je neki Ukra.avion, ali on se puni pumpama na pistu, ne može zahvatit more direktno.
Imaju neki hilihopteri što nose kofe sa vodom mislim 400 ili 800litara, ali od njih nema leba.
Za ove hr nisam upućen. Prije par godina je došo jedan da gasi u Tivat, i na prvo gašenje zakači neki dalekovod i počupa žice,više se nije vraćao hehe
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostDrzava? Grad?
Originally posted by Победа View PostУзео да слушам Дуција Симоновића мало и схватих колико је он прсао човек. Колико глупости наприча човек у веома кратком времену, невероватноТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Sibajte preporuke za emisije koje da slusam na poslu, jos bolje ako imate neku sa konkretnim gostom.Kapiram da ce to vise da me zabavi od domace muzike. Nemojte samo Andjusa, iako ga ne gledam 2-3 godine sve su mi njegove emisije slicnog kalupa.
Rodjak mi je rekao da pustim Marka Vidojkovica.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSibajte preporuke za emisije koje da slusam na poslu, jos bolje ako imate neku sa konkretnim gostom.Kapiram da ce to vise da me zabavi od domace muzike. Nemojte samo Andjusa, iako ga ne gledam 2-3 godine sve su mi njegove emisije slicnog kalupa.
Rodjak mi je rekao da pustim Marka Vidojkovica.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSibajte preporuke za emisije koje da slusam na poslu, jos bolje ako imate neku sa konkretnim gostom.Kapiram da ce to vise da me zabavi od domace muzike. Nemojte samo Andjusa, iako ga ne gledam 2-3 godine sve su mi njegove emisije slicnog kalupa.
Rodjak mi je rekao da pustim Marka Vidojkovica.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment