Gangara, nemoj samo ovako da zavrsis
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prosle godine, zvekno ja shoot sa apsintom.
Haj nista to nekih 5 minuta, ni dotaklo me nije. Samo sto sam ja izgovorio ni dotaklo me nije, tako me udario.
Jesam ja taj dan popio dosta, al za jedno 3 sata kasnije izlazim iz zagusljive kafane i kako me opalio cist zrak, tako stojeci povracam.
Ova zenska sto je sa mnom bila, gleda i ne vjeruje, kaze, cucni sta ti je budalo ti hodas i povracas
Bio jos jedan lik, kaze on kad povrati, legne na sred ceste, ne moze da se pomjeri
U svakom slucaju apsint je zlosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostU startu svi znamo da je to otrov, al đavo ne da mira moraš u životu se bar jednom zajebati apsintom. Ja sam u srednjoj školi jer mi je jedan pametan drug gledo onaj film Euro Trip i odluka je pala.
Jesi i ti vidio zelene vilenjake kako lebde oko tebe?sigpic
Comment
-
Imam ja neke zajebancije od njega, al nemam Social Media Agency.
Samo bog zna sami dje meni to, ko kad imam milion nakih tih zajebancija, nedje na disku.
A inace oko FB reklama, uzmes fino, youtube i naucis osnove facebook targetiranja onda malo naprednije i tako to polako nadogradjujes znanje, na kraju dodjes do nekog nivoa izmisljanja brendova.sigpic
Comment
-
Na lynda.com ima sjajnih predavanja o marketingu(i o mnogim drugim oblastima). Vecina stvari ima da se nadje na torentima.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bice View PostApsint 90% alkohola, ono je haos. Na ekskurziji u 4. godini uzeli da pijemo, i vecina nas je znala da je to bas jako, dok par njih nisu, pa mi ono po malo srkali, kad navrnuse njih 2-3 casu na eks, posle 5 minuta padose, kupali ih hladnom vodom da ih osvestimo, oduzeli se. Od tada ga nisam vise nikad probao, a srecom pa sam i prestao sa alkoholom, jer sam umeo da vezem tako od srede do nedelje sa izlascimaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment