Kad je razvod pao?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Princoni View PostKoga je uvredio? Cime je uvredio? Ne zaboravi da govoris o postenom i casnom prosvetnom radniku, borcu za razvoj omladine i sporta u Srbiji. Dok se provokatori setaju po forumu, ovde prosvetni radnici stradajuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostPitanje za admine/moderatore.
Zar nije zabranjeno komentarisati banove?!?!?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostSvaka njemu cast, ali niko nije savrsen, prijace mu mali odmor.
Roso, nisam ja nista obrisao i stojim iza svega sto sam napisao. Nisam ja kao neki sto teraju druge da im ispod nicka pise vinjak i da nose iste avatare, a posle par dana promeni i avatar i vinjak ispod nickaLast edited by Lion; 17-07-17, 22:50.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostAko ti je to argumentacija onda nemoj vise postavljati pitanje ko je nepravedno banovan
Roso, nisam ja nista obrisao i stojim iza svega sto sam napisao. Nisam ja kao neki sto teraju druge da im ispod nicka pise vinjak i da nose iste avatare, a posle par dana promeni i avatar i vinjak ispod nickahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostAko ti je to argumentacija onda nemoj vise postavljati pitanje ko je nepravedno banovan
Roso, nisam ja nista obrisao i stojim iza svega sto sam napisao. Nisam ja kao neki sto teraju druge da im ispod nicka pise vinjak i da nose iste avatare, a posle par dana promeni i avatar i vinjak ispod nicka
Da ti pravo kazem zaboli me neka stvar za te gluposti.
Kazem ti ne znam jesi li ti obrisao ili neko od mod/adm, nije ni bitno.
Samo ti mogu poruciti da prije nego sto nesto napises, dobro razmisli. Dobro ti znas na sta ja mislim.
Uzivaj!Last edited by Rossonero; 17-07-17, 22:59.
Comment
-
Uvredio je Federera koji je forumas.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Au koji twist, Roso urinira po vinjaku. Joj kad vidi Gangaric.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostI nakon toga dobila pitanja koga i cime
20) Strogo je zabranjeno javno komentarisanje banova. Ako zelite da saznate vise detalja zasto je neko dobio ban obratite se nekom od administratora ili moderatora preko privatne poruke.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostJel tvoj problem avatar i vinjak?
Da ti pravo kazem zaboli me neka stvar za te gluposti.
Kazem ti ne znam jesi li ti obrisao ili neko od mod/adm, nije ni bitno. Stavljamo tacku na sve.
Samo ti mogu poruciti da prije nego sto nesto napises, dobro razmisli.
Znas na sta mislim.
Ja bih tebi porucio da dobro razmislis pre nego sto opet teras ljude da nosite isti avatar i vinjak ispod nicka
Comment
Comment