Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostPakao danas, 40 stepeni, trenutno 35There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Trenutno duplo manje kod mene, 17°Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJa sam u duksu braco moja, ima 18 stepeni
Zestoka upala, nikad ovako nije bilo a cesto sam sebe terao iznad granice. Cuj cesto, uvek.
Jbg ovo mi je tek trece trcanje nakon nekoliko meseci pauze. Pluca mogu ali telo mi se raspada
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostKad se setim pre kad mi baba kaže da protrljam noge rakijom da to izvlači sve,posle ne možeš da ispereš onaj miris moraš da se kiseliš tri satasigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostMoja je imala još jaču kombinaciju. Dobio sam bio udarac na fudbal, pa mi rekla da stavim luka i soli na to. Ja to držao 20 minuta, posle nisam mogao da spavam od smrada, džaba kupanje i trljanje sapunom.
Možemo nekoj alternativnoj medicini da se posvetimoТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNemoj da pijes andole i ostala sranja, stisni zube i nastavi sa treningom. Prodje to odmah. Andol i ostali analgetici ti samo usporavaju oporavak misica, bol nestaje al se usporava oporavak missica. Sto bi rekli, no pain no gain.
Comment
-
Comment