Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostHahahaha!!! Da jesam, sve bi bilo mnogo lakse... Ali ja sam vise od onih sto biraju uvek tezi način da dodju do svog cilja. [emoji16]
Ali ne osudjujem te devojke... Kad su vec lepe i zgodne, nek unovce.
Gesendet von iPhone mit Tapatalksigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostE ajde vidi ako ima tamo neka bogata Arapkinja imam jednog drugara iz Herceg Novog zove se Bane a zovu ga ledolomac zato što slama ženska srca kao da su od leda,opasne priče kruže po forumu o njegovim dimenzijama i tehnici pa velim bolje da uzme neku kintu dok je još u cvetu mladosti
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostE ajde vidi ako ima tamo neka bogata Arapkinja imam jednog drugara iz Herceg Novog zove se Bane a zovu ga ledolomac zato što slama ženska srca kao da su od leda,opasne priče kruže po forumu o njegovim dimenzijama i tehnici pa velim bolje da uzme neku kintu dok je još u cvetu mladosti
A Bane je tu sam kriv, jer ne zna ništa polovicno, da se ne unese 100%...kad je bude dohvatio i raspametio, neće ona vise da ga pusca! [emoji16]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Vladan View Postsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Kakav Random, samo Grasjoper, Beli, Deda i Coa.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostGangara mogo bi ti postati Banetov agent, mogla bi se ozbiljna provizija od miraza uzeti.>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostPitanje za Olju, Maru i Bojanu
Muškarci koji se ne depiliraju ili ovi što imaju prsa ka bebina guza?
Uredni muškarci...Ni ćosav kao beba, ali brate ni dlakav kao gorila...
Originally posted by Vladan View PostZnas kako kazu muskarac nije muskarac bez maljavih grudi i brkova.
To se nekad znalo kako muskarac treba da izgleda, kao Tom Selek, danas su te vrijednosti potpuno poremecene.
Zena kad pere nogu muskarcu posle toga treba da predje usnama preko njegovih dugih cekinja od brkova, to je zari i pali. Izmedju pranja dvije noge odnosno.
Msm, kapiram tvoju poentu, ali nije sve što je naturale baš lepo.
I ovo su pravi ( msm kakav termin ) muškarci , ali nisu zapušteni...
To za pranje nogu smo se davno složili
Originally posted by maliajnstajn View PostAha kako nije
U Dubaiu ima web stranica za legalnu prostituciju.
Odatle valjda i onaj stav o ženama...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nije nego znam lika koji je radio jednu od takvih stranica, a i znam par likova iz Dubaia koji su mi pokazali ove zajebancije prije par godina. Ja sam se isplako od smijeha, kakve sve gluposti sam vidiosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ma da, kao da ti verujem...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDobar je Random. Brzo razmislja i rimuje, ali gde postavi ovaj klip sa onim celavim, ono je bilo smesno.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment