Originally posted by realnost
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostTo Maro, placi***** je termin koji sam trazila, nesto mu fali da bude musko [emoji3]
uvek Sony, nikad Shaomi using TapatalkOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostPa nije fora sad da izbacujem te golotinje kad Lakazet nema takvih slika Jednakost brate a ne kontrola medija
Stavi ih po visini, gledaj kako se mjenja slika
Lakazet 1.75 Olivije 1.92sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ne nego ne stavljaš fudbalereŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostAko je ovaj gari masina, ja sam Kristijan Bejl.
Ja nisam u zivotu vidio Jasona da je imao cuck facu na slikama. Brutalno nesto.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Jason je mašina! Gledaju ljudi pogrešno. Vide nešto prenapumpano, veštački stvoreno i dive se. Ti isti momci odu na šipku i polome se da urade 2 zgiba. Ti kod Jasona vidiš da je sve natural, neprskano... Prespreman lik. Može u pet sekundi da uradi špagu, salto i da ti opali maj geri. Kao čigra je...
Od mene naklon do poda...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostPrekidaj tojo glasanje kad velim.
To kao ono kada kažu Bekam - super frajer
Što ne ponudiste da se glasa za Vanju Grbić ili Sašu Djorđevića ( neki ga se sećamo kada je imao kosu) ?
Msm, za ljude sa X faktorom, a ne neke plači**čkonje...Ili grubijane...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment