Saznam juče da će Trampinjo biti na 2, 2.5 km od mene sada za vreme G20
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Saznam juče da će Trampinjo biti na 2, 2.5 km od mene sada za vreme G20Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
-
Originally posted by Indigo View PostNema gore banke od Intese i njihovog koisničkog servisa
Račun mi na nuli iako sam prošlog meseca imao tri uplate a nije bilo transakcija nikakvih tj izlaza novca ili kupovine.....
Retardi.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostAkcijska cijena.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Bane je View PostMa vidio muž da ima primorac na forum, pa morao da reaguje...>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostPa lepo ti piše nivelacija , a ne akcijaUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Samo za mog Madridistu, na Politiconu ce njegov mili Cenk Ujgur da debatuje sa Ben Shapirom.
Iako ja ne volim Shapira, jer je beta cuck koji jede previse soje, ali ce brutalno da unisti vodenog bivola.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment