Rekao sam da se obojica cesto spominju na forumu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sve nesto mislim da se izmotavate, m?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Rukomet na pesku nikad necu shvatiti ozbiljno, toliko su nedefinisana pravila da ni sudije nekad ne znaju sta sviraju. Igrao sam na dva turnira, jer sam trenirao rukomet, a sve ja to gledam kao na neku zajebanciju uz sunce i pice, a ono sad se jos razmatra kao da bude olimpijski.
Comment
-
Preminuo DjosaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostU poslednje vreme bas nicega nema sto bi moglo da se isprati na tv i da se prokomentarise na forumu.Fudbal- nista bitno, tenis takodje, kosarka=0, F1 nema, Motogp nema, TDF nije poceo, sportski kanali pustaju neke reprize i dokumentarce, AV i Tramp smorili da se prica o njima. Za sportski forum i ljubitelje sporta uopste ovo je najgori deo godine(ne mislim na ovu konkretno nego inace), kada se sve zavrsi ili je pauza, a nova sezona nije pocela(mozda ima nesto u nekom sportu sto prati 10ljudi na forumu). Jedino sto vadi su neke licne price i iskustva.
Nasi momci su osvojili ZLATO!
Comment
-
Sve to ima u kosarkaskoj temi Reprezentacija Srbije
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ovdje se prica o ozbiljnim temama, koje pojedini placenici hoce da uguse.
Ovdje se prica o regluativnoj reformi pravilnika SK foruma, koji se krije i bit ce upisan u zakon, bez da se demokratski odluci o njegoj pravicnosti.
VINJAK REVOLUCIJAsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Malo su doduse zatrpali sa raspravom o Jokari, Misku i Saletu, ali sve je pomenuto vec tamo, a i gledalo se bogami...i to ne samo da su osvojili zlato vec ga odbranili. Inace basket 3x3 je od 2020. na programu OI.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMalo su doduse zatrpali sa raspravom o Jokari, Misku i Saletu, ali sve je pomenuto vec tamo, a i gledalo se bogami...i to ne samo da su osvojili zlato vec ga odbranili. Inace basket 3x3 je od 2020. na programu OI.
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment