Ako bude čupavo krijem se kod limara u podumu, al mojne neko da ofira.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Jax Teller View PostAko bude čupavo krijem se kod limara u podumu, al mojne neko da ofira.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostEvo jednih devojcica i brobajte pogoditi godine.SpoilerOcigledno sad kad pricamo o ovoj temi nije tesko pogoditi
Originally posted by Princoni View PostDobro je sto ima bar 14 godina , sto znaci mladja maloletnica, a da je mladja od 14 godina bio bi Gangara pedofil
Originally posted by maliajnstajn View PostGangaricu rijesit cemo sve ove izdajnike koji ti skandal hoce da navuku, samo reci.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostGang ima net u istraznom.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNe vredi ljudi kako sam stariji sve teže podnosim pijanstva.Nekad sam mogao da se napijem uveče i da ujutru istrčim 10 krugova oko stadiona a sad kad se probudim kao da sam se probudio bez jetre i debelog creva,vučem se po kući kao da sam na aparatima
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Nisam bas najbolje prosao ali da mi je neko juce ujutru nudio ovakav scenario odmah bih potpisao.
Imam delimicnu do potpunu amneziju u periodu od 23h do 04h. Ziveo konjak, vinjakov brat blizanacThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment