Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A od kad to predsednik drzave odlucuje ko ce biti minstri i da li ce se sta u vladi menjati. Zar to nije bese posao premijera? Pazi ona je dobila mesto premijera, ali je AV odlucio da Dacic ima "politiku" kako je sam rekao. Pa ovo je stvarno cirkus. Steta sto je ona fikus, inace bi zaradila enorman broj poena sad kad bi "lupila sakom o sto" i rekla AV-u npr. za ministre "ja sam premijer , ja odlucujem ko ce biti ministar". Vece su sanse da padne sneg u julu. U principu sve ostaje isto, AV se pita za sve, kao sto smo vec i znali.
Comment
-
Pa kada si na kraju dosao do pravog zakljucka, cemu uvod i pitanja?
Zna se ko su i sta su autokratski i diktatorski rezimi, jedan covek misli i radi za sve. Blago nama...
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 16-06-17, 12:03.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by madrid View PostA od kad to predsednik drzave odlucuje ko ce biti minstri i da li ce se sta u vladi menjati. Zar to nije bese posao premijera? Pazi ona je dobila mesto premijera, ali je AV odlucio da Dacic ima "politiku" kako je sam rekao. Pa ovo je stvarno cirkus. Steta sto je ona fikus, inace bi zaradila enorman broj poena sad kad bi "lupila sakom o sto" i rekla AV-u npr. za ministre "ja sam premijer , ja odlucujem ko ce biti ministar". Vece su sanse da padne sneg u julu. U principu sve ostaje isto, AV se pita za sve, kao sto smo vec i znali.
Comment
-
Pomenu ti Tadica i setih se jedne vesti.
http://rs.n1info.com/a276266/Vesti/V...ferenciju.html
Ekstremno mi toplo oko srca, neopisivo.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostPomenu ti Tadica i setih se jedne vesti.
http://rs.n1info.com/a276266/Vesti/V...ferenciju.html
Ekstremno mi toplo oko srca, neopisivo.
Originally posted by Lord Gangara View PostPalma protestuje zbog nove premijerke sa svim svojim poslanicima a ima ih 5 Ovakav dokaz sile nije se video još od TermopilaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment