Da bar nisam ucio, lakse bi mi bilo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma jesam jebo ga svak.
Izaslo na ispit 500 ljudi, cijeli ispit polozilo 30 ljudi. Zadatak, polozlilo 45 ljudi.
Jebe se meni za diplomu, ona meni sekunde ne treba, al ovo mi je nenormalno gubljenje vremena i zivaca.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Imas ogroman ego koliko sam uspeo da primetim a pricao si davno kako pravis budale od profesora na svom faksu, mozda je to sada njegovo “pamti pa vrati”, neka vrsta osvete, malo da te muci iako znas...
Mozda sve ovo nije tacno i imate korektan odnos ali generalno moras proceniti kako sa kojim covekom mozes da se postavis, narocito sa nekim od koga zavisis, na ovaj ili onaj nacin
Edit: zaboravih, ukoliko si siguran u sebe uvek mozes traziti polaganje ispita uz prisustvo komisije.
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаLast edited by Miletić; 14-06-17, 01:14.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Jahicu na predavanje sam otisao 4 puta. Dva puta sam zaspao otvorenih ociju, jednom sam citao knjigu i jednom sam izasao u po frke.
Jahic je kreten, koji se izivljava nad studentima jer mu je cejf.
Napravio bi ja i od njega budalu, nikakav problem, nesiguran veoma cikica, al nije bilo potrebe, jer se s njim ne zajebaje, to svi znaju.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Победа View PostСигурно с обзиром кога је ЛеБрон подржао у кампањи. Као и Сан Антонио, због Грега.
Among the athletes not in attendance was quarterback Tom Brady, who announced Wednesday morning that he would be absent for "family matters."
Also missing were defensive end Chris Long, running back LeGarrette Blount, defensive tackle Alan Branch, linebacker Dont'a Hightower, defensive back Devin McCourty and tight end Martellus Bennett, some of whom explicitly cited their opposition to Trump as their reason for not attending.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostOpa, ide Gangarić u osvajače
Ma brate nekad se ubijem od dosade u kafiću pa reko da nađem zanimaciju dok je fudbalska pauzaLast edited by Lord Gangarić; 14-06-17, 15:19.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostPredlozite neke dobre knjige vezane za Rimsko carstvo,njihove vladare,ratove,uredjenje,vojnu organizaciju itdI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostUzmeš ceo serijal (5 knjiga) Imperator - Kon Igulden. Znači imaš 5 knjiga u serijalu. Prva je mislim..."Kapije Rima". Priča o Cezaru, o borbama, o zamršenim političkim igrama i tako to. Ja sam uživao, i pročitao prilično brzo...
Ako još nekog zanima evo link-a https://ospreypublishing.com/rome-at-war-pbsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment