Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View PostNe. U USA se sve svodi na populizam, obećanja i sl.
I Tramp je u tom fazonu, videće se , samo polako...
Populizam je ponovo izvrnut u nesto lose.
Vlada treba da bude 'for the people, by the people'.
Ja ne vidim sta je tu lose?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJa ne vidim sta je tu lose?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostUpecao si se direktno u ono sto sam rekao da nece niko pogledati sekund onih stvari sto sam objavio.
Kazes kad ne umijem da odgovorim, pozivam se na nekoga drugog. Cek, zar ti meni nisi rekao da pogledam neku knjigu?
Citav zivot ja bijem bitke protiv vjetrenjaca, prestat ce to do 25. onda cu imati ostata zivota slobode
Igre moci, igre gladi, igre kapitala, igre iz senke...konstantno elitisticko isplanirano ugnjetavanje obicnih normalnih ljudi. Gusenje ideja, gusenje slobode, etiketiranje neistomisljenika I njihova destrukcija.
Zivot po kalupu, samo novac I bolji polozaj na piramidi moci. Nije bitno koga ces zgaziti, na koga ces se posrati da li ces majku prodati ako ces ici gore I celivati sliku Nikole Makijavelija jer sve su gadosti opravdane ako ces stici do cilja.
Gubis indetitet, gubis integritet, gazis zarad tudjih ideala a slusas naredjenja dok ti je glava u tudjoj bulji.
Malo genocid, malo etnicko ciscenje, malo da se proba vojna oprema, da vidimo kako leti nevidljivi I koliko Sirijci mogu da izdrze na nervnom gasu I dva gutljaja vode dnevno. Moze nam se sto da ne.
Dnevno ako ne uniste jednu nacionalnu ekonomiju nisu zadovoljni pa onda uvece to nadoknade tako sto pisaju po Sitima, Jazidima.
Igramo se hladnog rata sa komunjarama jer je to u fazonu ako nam je dosadno raznesemo zgradu sami sebi pa napadnemo neku zemlju iz dosade. Cisto da zamazemo oci ovim idiotima koji bi nas glorifikovali da im rodjenu majku zivu zapalimo.
Serem se na celu anglosaksonsku imperiju od njihovih korena pa do njihovih izroda.
Serem se na Ameriku, Britaniju, kapitalizam, Trampa, Hilari I Bila koji mi je omogucio da dane provodim u sklonistu I cuvam glavu od bombi umesto da zivim bezbrizno.
Serem se na sve njih, na ceo sistem.
Epidemija malignih bolesti u Srbiji, bolnice pune. Serem im se u ratnu etiku I postovanje Zenevske konvencije.
NAjbolje bi bilo izbrisati ih iz istorije.
I kapitalizam, komunizam, socijalizam, demokratiju... Sve na smetiste istorije I duboko zakopati da nikome ta nakardna shvatanja ne padnu na pamet.
Restart! Ili kraj.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ne znam da li je neko ovo već postavljao. Dečko je objasnio
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNe znam da li je neko ovo već postavljao. Dečko je objasnio
Cuj dualno obrazovanje u Srb.... ejhhh koliko generacija i generacija upropasceno. Jos ovi diletanti na vlasti..
Di nam je Maja bese ono sada...sa pravnim faksom naravnom? Umesto nekog nuklearnog fizicara negde postavljena?
Strasne se stvari rade... opasne...Last edited by miloolja; 13-06-17, 18:53.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Svaka cast Indigo. Ti i ja brate se necemo sloziti, ali ja izuzetno postujem ljude koji imaju drugacije stavove i misljenja od mene, sve dok su normalni ljudi koji ne vicu na suprotstavljena misljenja, vec se upustaju u civilizovanu diskusiju.
Ali evo recimo, ja npr nisam cuo rjesenje koje bi ti ponudio.
I jos jedna stvar, ovaj student, svaka cast sto je rekao, ali, i to je mnogo veliko ali, koje on rjesenje ima na problem, a ne da trazi da mu neko drugi rijesi problem, citaj ovaj ministar kojeg spominje.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSvaka cast Indigo. Ti i ja brate se necemo sloziti, ali ja izuzetno postujem ljude koji imaju drugacije stavove i misljenja od mene, sve dok su normalni ljudi koji ne vicu na suprotstavljena misljenja, vec se upustaju u civilizovanu diskusiju.
Ali evo recimo, ja npr nisam cuo rjesenje koje bi ti ponudio.
I jos jedna stvar, ovaj student, svaka cast sto je rekao, ali, i to je mnogo veliko ali, koje on rjesenje ima na problem, a ne da trazi da mu neko drugi rijesi problem, citaj ovaj ministar kojeg spominje.
Da nemam pravu ideju niti viziju.
Znam samo da nista ne funkcionise, hiljadama godinama vec. Svi sistemi se vrte u krug neki su vise a neki manje devastirajuci. Ali su svi zaludni I besmisleni.
Na rizik da mi se svi smeju savrsen sistem postoji samo u fikciji I radio bih ga upotrebio.
Knjiga tj serijal " Dve zemlje" Roberta Sojera je svakako fikcija ali I jedna najzescih kritika modernog sveta.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ne citam ovih dana sta sve ovde fino pisete, u nekoj sam guzvi, ali upadnem na forum tu i tamo..i moram reci da sam i zinula od iznenadjenja i sela ko s Marsa da sam pala....Aki ne prica o stvarima o kojima ne zna, mislim...zar tako nesto postoji??? Good Lord!!!
A nesto nisam stekla utisak da ne guras nos svuda...eto i ovog studenta si vec okarakterisao...a kako znas da on nije nudio neko resenje....?? Uostalom tribina je bila o dualnom obrazovanju, a ne kako reformisati skolstvo....od kojeg primarno mora da se krene.Last edited by miloolja; 13-06-17, 20:14.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSto bi bila sramota ne znati nesto?
Veca je sramota pricat o necemu, a pojma nemat o tome. Zato ja skoro pa nikad ne pricam o stvarima kojima ne znam dovoljno.Last edited by colchonero; 13-06-17, 20:17.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSto bi bila sramota ne znati nesto?
Veca je sramota pricat o necemu, a pojma nemat o tome. Zato ja skoro pa nikad ne pricam o stvarima kojima ne znam dovoljno.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Guram ja nos svuda, ali mene neces vidjet da diskutujem o necemu, o cemu nemam dovoljno znanja.
Nikad mene neces vidjet da se raspravljam sa inzinjerom kako treba projektovati most.
Po pitanju ekonomije mogu sa svima da se raspravljam. Na vrlo visokom nivou sam po pitanju ekonomske teorije, biznisa i marketinga. Marketing najbolje znam od ovo troje.
Sto se tice diskusije mog mladog Madridiste. Ne moras se ti slagati sa mnom, al od mene bas bruku mozes nauciti po pitanju ove tri stvari gore sto sam naveo.
Takodjer mozda i najvaznije, naucit ces kako da diskutujes i ne das na sebesigpic
Comment
Comment