Najbolje je nefiltrirano Niksicko,kako je dobro,kakva aroma i ukus,savrsenstvo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by l1m4r View PostAaaaaa Deni bracala, vidim bolje ti je. Cim ti pijuckas pivo. Lepo, lepo.
Samo nemoj stelu vise, to mu dodje kao malo boji Tuborg, steta upropastise pivo. Daj neki Pau? Ili Hoe u saksiji?
Ma ima Jelen, Nikšićko i Stelu tocenu, rekoh daj Stelu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_pg View PostPije li se kod vas u Hrvatskoj niksicko?Mislio sam da ga nema na vasem trzistu.
Par puta kad sam gonio na more po CG pio sam Nik gold, tako se tada zvao, ne znam jel sad tako. Solidno pivo, možda malo lošija od Žuje.
Od hrvatskih piva sam koju godinu pio Pan, al sam prešao na Žuju. Sa Karlovačkom sam počeo kao mlad, ali se pokvarila katastrofa.
Comment
-
Originally posted by luka View PostJa sam ti u Mostaru Ali sam što se pive tiče svjetski čovjek
Par puta kad sam gonio na more po CG pio sam Nik gold, tako se tada zvao, ne znam jel sad tako. Solidno pivo, možda malo lošija od Žuje.
Od hrvatskih piva sam koju godinu pio Pan, al sam prešao na Žuju. Sa Karlovačkom sam počeo kao mlad, ali se pokvarila katastrofa.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostDo prije godinu dana sam mislio da mogu svako pivo da pijem,nisam neki probirac a onda se u mom zivotu pojavio Merak,takvo sranje moze da pije samo neki mazohista,jedina prednost mu je sto je jeftino mada i to je relativno kakav je kvalitet u pitanju.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostDo prije godinu dana sam mislio da mogu svako pivo da pijem,nisam neki probirac a onda se u mom zivotu pojavio Merak,takvo sranje moze da pije samo neki mazohista,jedina prednost mu je sto je jeftino mada i to je relativno kakav je kvalitet u pitanju.
Zato je zimi uglavnom uživancija u crnoj pivi.
Sad sam taman napisao rođaku da mi iz Češke pošalje par ovih homemade piva da proširim opus
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostLav i Staropramen! Posle dva gutljaja glava me ubija.
Doduše, prije par godina sam popio sam litar loze, nakon što sam cijeli dan pio pivu. Nisam mogao naći česmu da se vode napijem.
Znam da sam slavio neku momačku, da nisam tada bio oženjen, da smo bili u nekom selu 20-ak kilometara izvan Mostara i da sam se probudio ispred ulaznih vrata stana. Dakle ne znam ko me je doveo tih 20 km. Kasnije sam saznao da me je današnja žena ubacila u stan i rekla mi je majki da sam malo više popio.
Od tada ne pijem lozu više.
Comment
Comment