Originally posted by Ricma
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eehe razmislila ja odavno... napad je najbolja odrana, da, da
Čuj kučići i mačićisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostZnam za to, ne das svom narodu da obradjuje ogromnu povrsinu nego das nekome drugome. Al opet kao u svom glavnom gradu, sam centar ti das, to mi jos ludje samo zbog cinjenice da je GLAVNI GRAD ZEMLJE! I ako ne kaska ni deo u Vojvodini sto je poklonjen....
Ja sam uvek bio Misljenja da Svajcaci treba da kupe nasu zemlju i da nas doteraju u red. Kad sami ocigledno numemo.
A to Amerika, zapad itd, imaju oni utacaja, ali tokom cele istorije, niko, ali niko ne moze da se meri sa narodom samim koliko neko moze da unisti svoju zemlju. Tako da 10 Amerika ne mogu da rade oni sto mi sami radimo ili dopustamo. Kakav narod, takvi i politicari, takva i obecanja, pa i stanje zivota.
U Srbiji je sve kontradiktorno, sve je u opozitu, nase ambicije sa nasim sposobnostima, nasa ideologija u paraleli sa realnoscu, nas sistem sa nama samima.
Sustinski I svet je zastranio, jako je tesko izaci van kalupa dobro razradjene masinerije I razmisljati svojom glavom.
Mi kao jedna septicka jama, okruzenje u kojem odrastamo I formiramo se kao ljudi ne moze se drugacije opisati, svakako nas obelezava do kraja zivota.
Ma gde god otisao taj vonj balkanskog mentaliteta I yugo ideologije velikog nebeskog naroda, ne mozes prikriti niti sprati sa sebe. To ti je u genetskom kodu.
Slazem se ja sa Akijem, sve zbrisati sa lica zemlje jer ovde nece biti bolje ni za 1000 godina.
Srbija to jest ex-yu sa izuezcima ti je kao Bili Marej, uhvacena u vremenskoj petlji I ne mozemo izaci. Mozda je prava istina da ne zelimo nego uzivamo kao pravi mazohisiti u svojoj propasti. Jedan mnogo je*en dan, godina, vek mrmota.Last edited by Indigo; 09-06-17, 21:13.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostE ovoliko ljigavosti nisam video jos od srednje skole,mora Aki da ti objasni par stvariLast edited by E1_PG; 09-06-17, 21:17.
Comment
-
Olja, ja sasvim srecan covek u vezi, ne trebaju mi slike golih zena.
A kucici i macici uvek, samo da moja macka ne vidi, najebao sam posle.
@ Indigo
vec sam ti dao reputaciju pa ne mogu opet, a i ima istine, dosta s politiku.
Kad smo vec kod nas, FONTANA SE POKVARILA HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
https://twitter.com/biancoroso75/sta...2FH1SZSrdMZ%2FLast edited by Seoski Terminator; 09-06-17, 22:17.
Comment
-
Srećan čovek u vezi
Bolje da ćutite ponekad
Curi fontanasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
e dugo nam je i trajalahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment