Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by maliajnstajn View Post
Ipak će ga oni i platiti.
Comment
-
Vladane javljaj iz budućnosti sudbinu tog zida...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPa bio tender za dizajn da se firme prijave, valjda iduce sedmice ce objaviti pobjednike.
Platit ce ga Mexico, nista se vi ne brinite.
Iako, veoma je velika mogućnost da će oni odmah u gradnji praviti tunele ispod tog istog zida.
Comment
-
Sjebat ce se ljudi sta je pripremio najpoznatiji deal maker za NAFTA pregovore u augustu.
Pojest ce Trudoa i Mexikanca za dorucak i oblizat tanjir.
Kanada i Meksiko ne mogu prezivjet bez slobodne trgovine sa Amerikom i to Trump zna, a s obzirom da ublazava Kinu, prakticno ce imat dovoljno moci i poluge da im kaze ili pristanite na moje uslove ili ce te dobiti 35% tarifu na sve uvoze, pa cete se jebat, a mi cemo smanjiti izvoz vama i povecat ga u EU i Kinu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Nemam ja ništa protiv veganske ishrane ali normalne veganske ishrane a ne o onom degenerisanju što ona prodaje.Ono da jedeš mesec dana izgledao bi kao da si izašao iz Aušvica.Pričao sam pre par meseci,probao sam vegansku ishranu nekoliko meseci dok sam trenirao fudbal,dala mi je fantastične rezultate ali sam brzo roknuo u plato i krenuo da unazadujem.
Ovaj momak je neki normalan primer veganske ishrane gde nisi gladan i gde ne jedeš kao da si kozasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment