Originally posted by Bane je
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
Originally posted by Vladan View PostPrijateljski savjet, iduci put kupi meso.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by bici View PostE al kad tako krenu strucnjaci da pisu koje pivo valja koje ne valja, koje je boljeg ukusa
Mogu sa nekim strucnjakom da se kladim, dam mu jelen, lav, zajecarca, niksicko, merak i staropramen, svako hladno, ako pogodi iz 6 gutljaja bar tri piva koje je koje, dacu mu zenu.
Lager piva su nam losa i jednodimenzionalna, svako je isto kad je hladno, cepam lav samo zato sto me ne boli glava od njega sutradan.Last edited by l1m4r; 06-06-17, 23:04.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by realnost View PostJedem ja meso svakodnevno, nego sam razne prerađevine smanjio na minimum, samo belo, tele i riba uglavnom. A inače zamena za slatkiše su mi razne vrste oraha, a pre neki dan sam kupio zrnevlje soje i jelo mi se opet, al kad ne gleda čovekLast edited by miloolja; 06-06-17, 23:07.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by realnost View PostJedem ja meso svakodnevno, nego sam razne prerađevine smanjio na minimum, samo belo, tele i riba uglavnom. A inače zamena za slatkiše su mi razne vrste oraha, a pre neki dan sam kupio zrnevlje soje i jelo mi se opet, al kad ne gleda čovek
Zrnevlje je za ptice, soja je prevara, orasi su za potenciju nema od toga ljeba, slobdno cijepaj bananice i jafu.sigpic
Comment
-
Mozes i ovcijeg loja. Da krenu dlake na grudima da ti rastu/Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ako vam otkrijem , moraću da vas... poljubimŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMajo good luck sa M5, koga god znam da ima taj telefon i M4 Aqua proklinju dan kad su ga kupiliŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment