Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIzlazio sam ja s zenskom od 27 godina, kad je meni bilo 20.
U zadnje vrijeme zanemarujem zensku od 24, meni su 22.
I pokusavam sa sarajevskim mini celebrityem kojoj su 33 da se dogovorim da izadjemo.
Za par godina, ce biti vjerovatno da cu izlaziti primarno sa zenama dobi 23-27.
Comment
-
Originally posted by luka View PostAli Aki je svjetski čovjek. Njega ne zanima ovaj naš balkanski bazen.
A uvijek postoji i neka teoretska šansa da on nije bio sa nekom ženskom koja ti se svidi. Kažem teoretska, ali ipak postoji.
Comment
-
Kako se to lomljenje srca propustilo? A bilo je i ranije toga, slučaj Baneta i Brane, nisu ni na forumu uvek srećni momentiТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Vjerovao ili ne Nole je karijeru zavrsio sa 19 Slemova, istu brojku ima i Federer, jednim manje od Milosa Zvereva, unuka Aleksandra Zvereva. Aleksov sin Simeon se ozenio sa Marejevom kcerkom, ima probleme sa njemackom federacijom oko sina i Djokovic ih ubijedio da dodju kod njega u akademiju, akademija se zove Ljubav, mir i harmonija. Sico je tu pronasao najbolje uslove za Milosa i Milos je postao najbolji svih vremena. Milosa je trenirao Marko Djokovic, a znao je i Pepe da dolazi na treninge i meceve iako tada star vitalan jer ga je hranila Maja Volk i odrzala mu snagu.sigpic
Comment
-
-
Comment