Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOn nikad ekonomista nije bio niti ce biti. On je jedan neradnik koji je pisao o legalnoj pljacki.
Reci da je Marx ekonomista je uvreda ljudima koji su ucili ekonomiji.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Odem danas na trening da isforsiram malo zadnji čučanj koji mi je inače omiljeni trening i dođu neke gospođice na delu gde se treniraju noge,rekao bih tu oko 25,30 godina i počnu da tračare kako ne vole nesigurne i mekane muškarce i kako je jedna od njih dve godine potrošila na nekog tuta mutu.I ja se odma setim brata Akija i razmišljam da im dam broj da vide šta je alfa mužijak,al međutim počnu da pričaju o nekom Đoletu i da li bi mogao da se izbori sa njih pet i tu sam video koliko je sati i nisam hteo bratu da nabacim zmije otrovnice na vratsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostOdem danas na trening da isforsiram malo zadnji čučanj koji mi je inače omiljeni trening i dođu neke gospođice na delu gde se treniraju noge,rekao bih tu oko 25,30 godina i počnu da tračare kako ne vole nesigurne i mekane muškarce i kako je jedna od njih dve godine potrošila na nekog tuta mutu.I ja se odma setim brata Akija i razmišljam da im dam broj da vide šta je alfa mužijak,al međutim počnu da pričaju o nekom Đoletu i da li bi mogao da se izbori sa njih pet i tu sam video koliko je sati i nisam hteo bratu da nabacim zmije otrovnice na vrat
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostOdem danas na trening da isforsiram malo zadnji čučanj koji mi je inače omiljeni trening i dođu neke gospođice na delu gde se treniraju noge,rekao bih tu oko 25,30 godina i počnu da tračare kako ne vole nesigurne i mekane muškarce i kako je jedna od njih dve godine potrošila na nekog tuta mutu.I ja se odma setim brata Akija i razmišljam da im dam broj da vide šta je alfa mužijak,al međutim počnu da pričaju o nekom Đoletu i da li bi mogao da se izbori sa njih pet i tu sam video koliko je sati i nisam hteo bratu da nabacim zmije otrovnice na vratŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment