Mara gleda mušku temu ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Lord Gangara View PostMara gleda mušku temu ?
SpoilerNe gledam slike mame mi...
O ženama IvaneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNemoj sad ti meni ovo izletelo slučajno sam ne gledam slike Maro Maro đavolčiću jedanŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostŠta misliš Maro, što ti muž gleda forum preko tvog profila? Zbog diskusija? Ne bih rekao
Nego di je Aki da objasni ?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostAki mi se upravo javio i rekao da je sprečen da dođe na forum,veliki ekonomski problem u Sarajevu zahteva njegovu pomoć tako da trenutno nije u mogućnostiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKoliko sam skontao na kraju je dobio ulaznicu ali nije hteo da ide
Došao postavio YT klip Trampinja, koji se izvinjava a on ni reči...
Ne valja Aki to , probaj da se opereš
Ili se u startu izvini i mirna Bačka...Last edited by Marija81; 03-06-17, 00:54.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment