Mada meni to sumnjivo kako je bas pukla guma. Ko zna sta se tu radilo pa je guma trpjela opterecenje i na koncu ostecenje, ipak je to prednja guma.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jaoo bože, niste normalni uhvatio me smeh, cerekam se ko blesava, a ujutru ranom zorom moram poć...
Ahahahhahahahah...cirkus sa vama..veseljaci, samo takvi ostanitesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMada meni to sumnjivo kako je bas pukla guma. Ko zna sta se tu radilo pa je guma trpjela opterecenje i na koncu ostecenje, ipak je to prednja guma.
Jedina šansa mu je bila da baca šale.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMada meni to sumnjivo kako je bas pukla guma. Ko zna sta se tu radilo pa je guma trpjela opterecenje i na koncu ostecenje, ipak je to prednja guma.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJaoo bože, niste normalni uhvatio me smeh, cerekam se ko blesava, a ujutru ranom zorom moram poć...
Ahahahhahahahah...cirkus sa vama..veseljaci, samo takvi ostanite
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKako si je nasmijao, nisi umio da promijenis i njoj bila simpaticna tvoja nespretnost ili si bacao sale ala Leri Dejvid?>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
Comment