Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostZene vole da muskarac udari, ali i pomazi, pricao sam vec o tome. Luka vidis kako ja zasmijavam Olju, uci. Ili plati da te naucim.
Ali nema pranja noga i nema udaranja. Ako dođeš u napast da je udariš, negdje si dobro kiksao i nisi je trebao ženiti.
Comment
-
Nekad treba imati i srece,evo ja npr.Sad ce godina kako smo se upoznali i zapoceli vezu,ali do tog je doslo na u jednu ruku smesan nacin,Posto moji zive malo izvan grada,bio sam od njih nesto i krenem na posao,medjutim kako do grada ima par autobuskih stanica na jednoj je bila i ona i ja stanem i povezem je,znam da je tad bila od rodbine,i tako pocnemo pricu i bum,puce guma,i tad smo pricali dosta i posle se vidjeli jos par puta i tako je pocela nasa veza,treba imati i srece>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Originally posted by miloolja View Postjujujuu ovoliko hvalospeva, ne ide to na dobro odoh na spavanje dok je vreme
laku noć momci (nigde devojaka, a vrvelo je nekada od njih ovde -.-)
da, da setila sam se čim sam poslala post... šta da vam kažem, kopiraju belosvetske trendove... čuvajte se, na poslu pogotovusigpic
Comment
-
Originally posted by ACM Dejan View PostNekad treba imati i srece,evo ja npr.Sad ce godina kako smo se upoznali i zapoceli vezu,ali do tog je doslo na u jednu ruku smesan nacin,Posto moji zive malo izvan grada,bio sam od njih nesto i krenem na posao,medjutim kako do grada ima par autobuskih stanica na jednoj je bila i ona i ja stanem i povezem je,znam da je tad bila od rodbine,i tako pocnemo pricu i bum,puce guma,i tad smo pricali dosta i posle se vidjeli jos par puta i tako je pocela nasa veza,treba imati i srecesigpic
Comment
-
-
Comment