O boze, nema te sat vremena i gle sta naprave
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostNisam bas siguran
Mada papi je u pravu totalno. Maniri su zicer, valjda zato sto su retki muskarci sa manirima u danasnjem vremenu
Naravno, ne za pivu, nego za podrigivanje
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostNisam bas siguran
Mada papi je u pravu totalno. Maniri su zicer, valjda zato sto su retki muskarci sa manirima u danasnjem vremenusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostInače privlačim muškarce koji vole fudbal, a ne tenis..tako da nemam sa tim problema, pošto sam najveći izazov prebrodila i videla kako je to još pre par godina.. on navijao (navija i dalje valjda) za crno-bele i to ono baš pravo, a ja za one druge, lepiših boja.. ko me zna, onda shvata šta znači kada je navijam u fudbalu.. od deteta.. tako da... prosto je bilo zabranjeno govoriti o derbijima, osim sitnog peckanja, njih zajedno nismo gledali, ali sve ostale jesmo, reprezentaciju i strane lige
Postaviš pravila, naravno na obostrano zadovoljstvo i nema trzavica. Doduše ja sam nekako u to vreme i prestala da se def zanimam za srpski fudbal, pa mi je bilo malo i svejedno (iako je peckanja bilo)... a da mi dođe neki roleletovac ili rafista...gledajući vas ovde ..paaa ne znam baš
Nisu to dobre svađe da razbuktaju strast.>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Hahhaha.. joj dobro je, nego reče Bojana da će da igra do 40te, ne znam da li si čuo
Da te pripremimosigpic
Comment
-
Olja voli gospodina u odijelu, ali i momka u trenerci, u nekoj casual varijanti. Voli da je vodi na izlet, ali i u najmoderniji restoran. Voli da kuva ali i da joj on ponekad skuva. Voli da se voze na biciklima, ali i na motoru da ga uhvati oko struka i osjeti vjetar u kosi. Voli da je povede na planinu, ali i na more. Voli da je postuje i da ima manire ali i da je mangup ponekad.sigpic
Comment
-
Originally posted by luka View PostDolazi u obzir i ako sjedite na onim visećim stolicama
Originally posted by miloolja View PostBitnu stvar niko da ne pomene...Šta vaše žene vole kod vas..ili volele, ajd sada... šta ih je privuklo...bez detaljisanja
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOlja voli gospodina u odijelu, ali i momka u trenerci, u nekoj casual varijanti. Voli da je vodi na izlet, ali i u najmoderniji restoran. Voli da kuva ali i da joj on ponekad skuva. Voli da se voze na biciklima, ali i na motoru da ga uhvati oko struka i osjeti vjetar u kosi. Voli da je povede na planinu, ali i na more. Voli da je postuje i da ima manire ali i da je mangup ponekad.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Bitnu stvar niko da ne pomene...Šta vaše žene vole kod vas..ili volele, ajd sada... šta ih je privuklo...bez detaljisanja>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Bitnu stvar niko da ne pomene...Šta vaše žene vole kod vas..ili volele, ajd sada... šta ih je privuklo...bez detaljisanja
Ali evo jedna pokoja kratka smjernica.
Da si muško, a ne ovo danas više peder nego muško
Da ti je pored toga ona centar svega i da joj to pokažeš svako malo
da uvijek održavaš žar i zanimljivost. Neku dozu tajanstvenosti
da se nikad ne prestaneš truditi da joj pokažeš koliko je voliš
da držiš do svog izgleda
da imaš manire
da si mašovit pogotovo vezano za izlaske, a ne da je vodiš u jednu kafanu. Od vrha zgrada, onih klošarskih izlazaka, do najboljih restorana,
rekao sam već i da je neophodno da si dobar u krevetu
da si uvijek tu za nju kad je potrebno
da si zaštitnik
da si duhovit
.
.
.
Odužio sam, a mogao bi do sutra. Nije lako biti ovo kada čitaš, ali je u biti vrlo jednostavno.
I nikad, ali nikad je ne tjeraj da ti pere noge.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostE to bi me dobro sjebalo, i onako imam traume od tih stolica dok igram lucky six i padne mi listić na pod
Humor, pre neki dan me zvala bivša, sva sjebana i u biti mi rekla da me zove jer joj treba neko da je nasmeje. True story.
Mada je humor širok pojam, ali se razumemo. Duhovitnost, ako me nasmeje ... ovaj da...to je prvo, a onda ide ostalosigpic
Comment
Comment