Originally posted by luka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostNe, samo opovrgavam Dejanovu tvrdnju>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
-
Originally posted by ACM Dejan View PostOlja tu nastaju veliki problemi,i ja sam u staru mislio sve super,Ona(moja cura) navija za Rogera,ja za Novaka sve super,i onda ti dodje AO i sve moje tvrdnje padnu u vodu,mjesec dana sam slusao gdje je Nolence,sto izgubi Nolence
Comment
-
Originally posted by ACM Dejan View PostOlja tu nastaju veliki problemi,i ja sam u staru mislio sve super,Ona(moja cura) navija za Rogera,ja za Novaka sve super,i onda ti dodje AO i sve moje tvrdnje padnu u vodu,mjesec dana sam slusao gdje je Nolence,sto izgubi Nolence
Postaviš pravila, naravno na obostrano zadovoljstvo i nema trzavica. Doduše ja sam nekako u to vreme i prestala da se def zanimam za srpski fudbal, pa mi je bilo malo i svejedno (iako je peckanja bilo)... a da mi dođe neki roleletovac ili rafista...gledajući vas ovde ..paaa ne znam baš
Nisu to dobre svađe da razbuktaju strast.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by luka View PostMa pusti te modne detalje. Ako si muško i znaš fino sa njom na pravi način, prestat će ona voliti te šešire, ako ih ti ne voliš.
Mada papi je u pravu totalno. Maniri su zicer, valjda zato sto su retki muskarci sa manirima u danasnjem vremenu
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostInače privlačim muškarce koji vole fudbal, a ne tenis..tako da nemam sa tim problema, pošto sam najveći izazov prebrodila i videla kako je to još pre par godina.. on navijao (navija i dalje valjda) za crno-bele i to ono baš pravo, a ja za one druge, lepiših boja.. ko me zna, onda shvata šta znači kada je navijam u fudbalu.. od deteta.. tako da... prosto je bilo zabranjeno govoriti o derbijima, osim sitnog peckanja, njih zajedno nismo gledali, ali sve ostale jesmo, reprezentaciju i strane lige
Postaviš pravila, naravno na obostrano zadovoljstvo i nema trzavica. Doduše ja sam nekako u to vreme i prestala da se def zanimam za srpski fudbal, pa mi je bilo malo i svejedno (iako je peckanja bilo)... a da mi dođe neki roleletovac ili rafista...gledajući vas ovde ..paaa ne znam baš
Nisu to dobre svađe da razbuktaju strast.
Comment
Comment