Originally posted by luka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
-
-
Originally posted by miloolja View PostUffff koja pogrešna percepcija, nešto slično gore o sebi ne čuh/pročitah skoro...
Ma dobro, možda nisam dobre magazine naveo, jer ih ne znam, ali voliš ove teniske stvari, ko je s kim u šemi, ko je dijete dobio, i tako te stvari.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostI ja sam zgrozen, znam da ti citas samo Blic zenu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Odbij!
Da prostiš Luka nemaš pojma o čemu pričaš.. na osnovu buzz teme?...svašta!sigpic
Comment
-
Nije on kriv Olja, ja sam mu dao te informacije. On se stalno raspituje u vezi tebe, rekao sam mu da je to pogresno prvo jer je ozenjen, a drugo jer treba sam da te upozna, a ne da mu ja pomazem, ali je insistirao i uplatio odredjenu svotu novca. Ja sam novac prihvatio i dao mu par informacija koje su se ispostavile kao netacne. Zna on da si mi ti ljubimica i da znam sta volis, ne krivi covjeka sto je pokusao. Ali ipak mu nisam rekao da ti prije svega volis da citas Blic zenu i Politikin zabavnik.sigpic
Comment
-
Pa dobro, al što lažeš čoveka? Aha dao ti pare.. sad vidim...
Umeš ti to i bolje... opao ti nivo...Last edited by miloolja; 31-05-17, 23:37.sigpic
Comment
Comment