Pa u pravu je, on zaista jeste najmocniji covjek na planeti, ili jedan od i jednostavno moze mu se.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ja sam prvi koji je bio protiv napada na Siriju.
Protiv sam ovog budzeta, treba jos vise socijalne programe da sreze i manje vise na nekom licnom nivou sam protiv naoruzavanja Saudije.
Nije on bezgrijesan, al ovo i ja radim, proguram se naprijedsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa u pravu je, on zaista jeste najmocniji covjek na planeti, ili jedan od i jednostavno moze mu se.
Comment
-
Znači Aki zastupa zakon jačeg.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNaravno da se on ne pita za sve, administracija je takva kakva je i vuce konce, ali on je na mjestu koje uziva takav status i moze mu se. Ne opravdavam, ali to je fakat.
Comment
-
Moja rodica i ja imamo slicnu osobinu inutivnog razmisljanja i procjenjivanja osoba.
Do sad ni ona ni ja nismo pogrijesili.
Ona ima los osjecaj za Trumpa, ja imam odlican osjecaj. Neko ce prvi put pogrijesiti u procjenisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMoja rodica i ja imamo slicnu osobinu inutivnog razmisljanja i procjenjivanja osoba.
Ona ima los osjecaj za Trumpa, ja imam odlican osjecaj. Neko ce prvi put pogrijesiti u procjeni
I 100 % nisiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pa znali smo da spoljnoj nista ne moze, ali ako malo samo unutrasnju sredi, a to moze donekle i ako malo graje protiv trenutnog NATO i EU stanja, a grajace svakako, dovoljno je. Svakako vise nego sve marionete zajedno protekle dvije decenije.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMoja rodica i ja imamo slicnu osobinu inutivnog razmisljanja i procjenjivanja osoba.
Ona ima los osjecaj za Trumpa, ja imam odlican osjecaj. Neko ce prvi put pogrijesiti u procjeniThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPitaj Olju kako citam ljude cak i preko forumahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment