Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKakav si ti socijalista
Samo smatram da se problem zdravstvene zastite j osiguranja moze resiti na efikasniji nacin od kapitalistickog pristupa gde sve ima cenu pa I zivot jednog nevinog deteta.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Nikad djeca nisu umirala jer nemaju para u Americi jer su zasticena.
Objasni mi kako bi ti rijesio problem, da ti prostom ekonomijim objasnim kako to nece funkcionisati i prostom ekonomijom da ti objasnim sistem koji ce funkcionisatisigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKakav si ti socijalistaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKapitalizam nema nikakve veze sa elitizmom.
Socijalizam je sinonim za elitizam.
Socijalizam kakav mi poznajemo davno je odmakao od izvorne ideje socijalizma...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Izvorna ideja socijalizma je utopija, to ne postoji. Marks je bio cudak koji nikad u zivotu nije radio i zivio na racun Engelsa i stalno govorio o tome kako su bogati zli ljudi, a on ljenstina nesposobna.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
@Aki
Haha odlican video
Gledao sam pre nekoliko nedelja(onda kad smo polemisali) skoro celu reprizu, nisam imao sta da radim taj dan, najjace je kad pocne da se nervira kad Tramp krece da osvaja Severnu Karolinu i Ohajo i da psuje po demokratama i establismentu hahaha. A ovi drugi izgledaju kao da ih boli ona stvar tokom cele veceri za rezultate, Dzenk svako malo pita koliko je procenata a Ana i kompanija pricaju o tome gde su bili prosle nedelje i onda vidis u sred razgovora kad primi informaciju na bubicu ili procita, odjednom poludi i ne slusa vise nista sta ovi pricaju.. Ja mislim da je on od celog TYT bio jedini koji je mislio da Tramp ima realne sanse, kinez i ostali su javno na noc glasanja pricali kako je pobeda sigurna i tako danima unazad, kad god se Dzenk nervirao, tako su ga smirivali. Ipak respekt sa jedne strane za Dzimija Dora, koji ipak nije mogao preko korumpiranosti i ostalih stvari da predje i koji je provalio da HRC ne bi bila nista znacajno bolja i nije glasao za nju.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Radili su istu stvar i za 50. ciklus valjda. Sanja, Žarko i Milica su po meni favoriti - od ovih kojih se sećam.
I da, sviđa mi se promena bodovanja u prvoj igri, uvek me je nerviralo što se neproporcionalno mnogo poena može tu dobiti u poređenju s brojevima. Nadam se da nije samo privremeno.
Comment
-
Žarko, onaj što je bio i u zlatnom krugu?Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostKod nas se zna šta se gleda od 19h.. otkad znam za sebe
Radili su istu stvar i za 50. ciklus valjda. Sanja, Žarko i Milica su po meni favoriti - od ovih kojih se sećam.
I da, sviđa mi se promena bodovanja u prvoj igri, uvek me je nerviralo što se neproporcionalno mnogo poena može tu dobiti u poređenju s brojevima. Nadam se da nije samo privremeno.
Comment
Comment