Ovaj se popeo na binu tokom njenog nastupa ili?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Portugal pobedio, steta za Bugare.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostOvaj je na vinjakuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Aona peva, kao nema pojma šta se dešava...
Ni da se štrecne kada je lik izašao na scenu
Na čemu li je ona bilaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nije mi se svideo pobednik Evroviziju, realno nije mi za pobedu, nijedna balada realno nije ostala upamcena otkad pratim ovo takmicenje(dobro jedino kod nas Molitva ce zauvek ostati upamcena). Da je npr. pobedila Rumunija ono "Yodelei" bi se barem upamtilo.
Sto se brzih pesama tice Wild dances, My number one, Qele qele, Dum tek tek i npr. "Shake it" od onog Grka to znamo svi skoro.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment