Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Princović je u stvari samo povređen što smo ga na samom početku odbili,pa pokušava da nas sabotira tako što će nam ubaciti člana koji ne podržava politiku Vinjak tima Lošu politiku vodiš Princoviću kad smo te mi ovde provalili kako li će te tek šira narodna masa provaliti kada kreneš sa političkom karijeromsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Veto je stavljen na primanje novih clanova u Vinjak tim!!! Do daljnjeg!!! Pogotovo Princovica!
On moze da bude veoma koristan clan i da doprinese Vinjak timu analitici. Ali isto tako moze da nas proda kao tudje i to ispod cene i to ni manje ni vise nego Eurovizija timu tj Banetu. Bane nisam to od tebe ocekivao.
A ako smo pod jurisDICKijom DT-a, odmah podnosim ostavku!!!Last edited by l1m4r; 10-05-17, 00:11.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Vinjak sam prvi put probao u januar ove godine... Umrla mi baba (mamina mama), bilo hladno a par nas bilo zaduženo za konobarisanje.. Vidim ja svi ovi mlađi deru vinjak, a ja se smrzavam pijući sok. Tako da sam šinuo 2 komada i lijepo su me zagrijala.
Vama trebaju iskusni alkosi a ne ja!
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment