Mislim da je Le Pen propustila sansu da se bolje predstavi prekjuce na debati i da se pozabavi vise drzavnim problemima, mogla je debata da bude prekretnica za nju.Mogla je bolje da poentira kod nekih stvari(pogotovo na kraju, ali nije imala fokus), nije znala gde udara.Cini mi se da ni psihicki ni fizicki nije bila spremna za debatu.Makron je tek katastrofa od lika, od njega nisam imao nikakva ocekivanja sem da pokaze kakav je degenerik koji ce da nastavi tamo gde su stali prethodnici.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Di ste narode ?
'este bili svi dobri?
Vidim stanje redovno, Aki je tu, ne psuje se, brsti se politika ( msm Francuska ).
Lepo je otići na par dana bez modernih tehnologija i bez telefona.
Mozak na ispaši...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sad gledam tu debatu Le Penova ga unistili, pogotovo ono za Merkelovu. Nisam bas ispratio ove izbore, ali voleo bih da Le Penova dobije.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostPusti ti Francusku, ja koliko vidim Srbi ce da sruse Darvinovu zaveru o Teoriji evolucije, sledece je i da je planeta ravna ploca.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma ne moze shvatanje i verovanje nikako da se poredi sa teorijom, plus evolucija kao evolucija nema veze sa nastankom bica nego sa njihovim evoluiranjem kroz vremenski period.Last edited by colchonero; 06-05-17, 10:52.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa ne moze shvatanje i verovanje nikako da se poredi sa teorijom, plus evolucija kao evolucija nema veze sa nastankom bica nego sa njihovim evoluiranjem kroz vremenski period.
Ljudima je potrebna vera u nesto bozansko, svrha I uteha da posle ovog dobijaju jos jedan zivot a ne vecno crnilo.
Tokom srednjeg veka crkva je bila najmocnija institucija, tada si mogao, bez obzira kakvo si kopile bio za zivota, da dobijes indulgenciju to jest oprost grehova u razmeni sa crkvom koja bi uzela tvoj imetak nakon smrti.
A ti bi se zauzvrat kupao u rajskim vodopadima sa mladim golisavim devama
Genijalni Rowan Atkinson je u svojoj izvedbi Crnog Guje pokrio taj sistem razmene grehova za novac.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment