Kupis od Gangare vinjak i iskoristis ga da podmitis 40% bitnih ljudi. Ostatak, rekreativno, po potrebi pripazis.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kakav je ovo rasizam, vinjaklije dobijaju svoju grupu a mi sto doruckujemo rakiju dobijamo -popuniti po volji-Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Jedna anegdota iz Cikaga, vezana za vinjak
Podjem ja u jedan restoran.. konobarica bjese iz Makedonije. Kazem ja njoj 2 Karadjordjeve, tocena Stela i vinjak.. A ona cini, izvinjavam se, ali nemamo vinjak. E reko, sve ti jbm kako nema.. no ajde, nema veze. U medjuvremenu upoznam menadzera restorana( iz Srbije covjek, Trajce ga zovu ) i on mi kaze da misli da ima negdje bocu vinjaka ali da nije siguran, veli to niko ne pije. Na kraju je dosao sa flasom vinjaka ali nije bio Rubin Krusevac, nego Vrsacki Vinogradi. Ajde, reko moze.. sve moze samo da nije onaj Neksan.. ono je otrov.. ono nije vinjak. Moram priznati da je Vrsacki Vinogradi dosta dobar. Nije isti nivo kao Rubinstajn, ali moze da se pije regularno, bez leda, do pola case Bgm sam bio iznenadjen da u jednom svratistu za kamiondzije i gdje vikendom pjeva klasican klon Radise Trajkovica, niko ne pije vinjak.
Ne moze to tako, oca mu jbm.
Vinjak je stvorio covjeka, Vinjak ce i da ga ubije! Tako je meni moj ujak stalno govorio kad me je upoznao sa Rubinstajnom.
Kako kazu, Rubin Krusevac odnio vise zrtava nego WWII
Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
Comment
-
Evo, sredjeno vam je, svima
osim akiju, on je bivsi robijas, njegova molba je jos na razmatranjuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostCrna Bojana, pa gde si mi stavila ovu staracku vinjak boju kao da sam analiticar pred penzijom koji se odao vinjakuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Nemoj, stavi mu ljubicanstvenu, da bude isti kao ja.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne, on hoce da bude isti kao ja, misli da ce tako uci u admin timhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment