Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nemam pojma ko je ko, nego me iznenadila brojka za 53%. Pretpostavljam ne Le Pen ako je Aki za nju. Iz nekih izjava sam cuo da je jako radikalna, mada ne znam stvarno, ne mogu sad da pricam o njoj lose, kada nisam upoznat.Last edited by colchonero; 23-04-17, 20:07.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostNemam pojma ko je ko, nego me iznenadila brojka za 53%. Pretpostavljam ne Le Pen ako je Aki za nju. Iz nekih izjava sam cuo da je jako radikalna, mada ne znam stvarno, ne mogu sad da pricam o njoj lose, kada nisam upoznat.
Comment
-
Ni ja ne znam njihovu politicku scenu, ali sam za Le Pen i raspad EU.
A i ovaj njen politicki protivnik mi je mnogo ogavan tip.Jedno 200 puta pogledao film The Piano Teacher.
Edit:Najomiljeniji film iz detinjstva The Graduate i u sobi je drzao postere En Bankroft.Last edited by Ricma; 23-04-17, 20:14.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostА у Америци си био на страни Хилари вероватно?Last edited by colchonero; 23-04-17, 20:14.
Comment
-
Kolko god je La Pen manje vise, fasista, ne interesuje me. Ako je izbor izmedju cijanida za EU i nekog raspalog cucka koji je ozenio svoju profesoricu, daj cijanid za taj totalitarni rezim da se raspadne.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Tesko, krmence da ce sici sa vlasti.
Bila kod Trumpa, i onda poslije Trump je poprilicno razocarano izgledao, jer je pitao jedno 7 puta da li moze USA napraviti direktno bilateralni trgovinski ugovor sa Njemackom i ona 7 puta govori, moras sa EU da napravis. Frajer popizdio.
Zamisli ti neka fejk unija ti odlucuje cijelu politiku drzave, krajnje sranje.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment