Nije mi bas jasno ovo. Ovde su samo ekonomske slobode navedene, a o ostalim nista ne pise. Mislim kakve to veze ima sa vaspitanjem?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View PostNije mi bas jasno ovo. Ovde su samo ekonomske slobode navedene, a o ostalim nista ne pise.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAli da li mu vjerujes?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostAli te je ona pitala za vaspitanje, a to ide od roditelja. Za vakcine mi jasno, da ne zelis da ti neko namece/tera te da se vakcinises ako ne zelis.
Djeca treba da budu usmjerena, da pokusa sto vise stvari da bi moglo da pronadje svoje talente i onda da se fokusira na svoje talente. Treba da se uci ekonomiji slobodnog trzista, jer je to jedina ekonomija koja daje svima jednake sanse za uspijeh.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSigurno nisam ko onaj retard od majke koji je razgovarao sa muskom bebom o tome da beba odluci kojeg spola je i na kraju beba koja ne zna razliku izmedju plastelina i hrane je odlucila da je transgender, iako veze nema sta to znaci.
Djeca treba da budu usmjerena, da pokusa sto vise stvari da bi moglo da pronadje svoje talente i onda da se fokusira na svoje talente. Treba da se uci ekonomiji slobodnog trzista, jer je to jedina ekonomija koja daje svima jednake sanse za uspijeh.
Kaži mi šta misliš o liberalnom vaspitanju, u smislu da se roditelji pokore volji deteta od 10-15 godina ?
Da li je to zaista liberalno vaspitanje ili je nezainteresovanost roditelja ?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMa pusti sada ekonomiju na momenat.
Kaži mi šta misliš o liberalnom vaspitanju, u smislu da se roditelji pokore volji deteta od 10-15 godina ?
Da li je to zaista liberalno vaspitanje ili je nezainteresovanost roditelja ?
sigpic
Comment
-
Za prvi deo komentara ogroman plus.
Za drugi mali minus ili neutralno u zavisnosti od starosti deteta. Mislim svako nek uci dete koju hoce ekonomiju ako hoce, ali ne mozes dete sa 10 godina uciti ekonomiji slobodnom trzistu itd. To se radi u visim skolama ili posto si ti protiv ucenja u skolama nek bude u vecem uzrastu.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostZa prvi deo komentara ogroman plus.
Za drugi mali minus ili neutralno u zavisnosti od starosti deteta. Mislim svako nek uci dete koju hoce ekonomiju ako hoce, ali ne mozes dete sa 10 godina uciti ekonomiji slobodnom trzistu itd. To se radi u visim skolama ili posto si ti protiv ucenja u skolama nek bude u vecem uzrastu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostZa prvi deo komentara ogroman plus.
Za drugi mali minus ili neutralno u zavisnosti od starosti deteta. Mislim svako nek uci dete koju hoce ekonomiju ako hoce, ali ne mozes dete sa 10 godina uciti ekonomiji slobodnom trzistu itd. To se radi u visim skolama ili posto si ti protiv ucenja u skolama nek bude u vecem uzrastu.
Govorim o nacinu kako svijet treba da funkcionise, a ne da mu pricamo o agregatnoj traznji, IS-LM modelu i kako stednja i investicije uticu na drzavnu potrosnju. To sad osoba od 50 godina nece skontat.
treba objasnjavati djetetu da ako se trudi, uspijet ce u zivotu. Ako bude lezalo i cekalo da mu padne s neba od toga nema nista.sigpic
Comment
Comment