Pa zar sultan nije nedavno ostavio bolesnu ženu i opet se oženio (zbog te informacije su Dare i Mare otkaz dobili na radiu b92), jel ova sada već neka treća!?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by somborac View PostPa zar sultan nije nedavno ostavio bolesnu ženu i opet se oženio (zbog te informacije su Dare i Mare otkaz dobili na radiu b92), jel ova sada već neka treća!?
A mislim da je druga bila bolesna, tj. izgubila bebu, a prva je ova.... https://twitter.com/KVucicLast edited by miloolja; 22-04-17, 13:12.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by madrid View Post83. je ona, ima jos vremena da nadje neki bolji "materijal".sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Sigurno, slušao sam ih svako jutro, jedini su imali mu*a objaviti to u celoj Srbiji (još su se i poprilično zajebavali na tu temu), posle su ih zamenili Daško i Mlađa i bili dok se skroz nije ugasio radio b92..., ovo su činjenice 100% lično sam svedok dešavanja.¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by somborac View PostSigurno, slušao sam ih svako jutro, jedini su imali mu*a objaviti to u celoj Srbiji (još su se i poprilično zajebavali na tu temu), posle su ih zamenili Daško i Mlađa i bili dok se skroz nije ugasio radio b92..., ovo su činjenice 100% lično sam svedok dešavanja.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Da, da, mala beba...
Tek ćemo mi da vidimo...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
O ne opet. Svaki dan Tramp. Covece videce se na kraju mandata koliki mu je approval rating i videcemo ko je u pravu.Last edited by colchonero; 22-04-17, 13:30.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostO ne opet. Svaki dan Tramp. Covece videce se na kraju mandata koliki mu je approval rating i videcemo ko je u pravu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment