Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Победа View PostТо јесте, али ако муж има неку фирму и зарађује нето 5х више пара од жене, није праведно да они то поделе. За такве ствари постоје предбрачни уговори.Last edited by Lion; 20-04-17, 21:48.
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostMaro kad bi rekao da mislim da si strastvena i njezna ljubavnica to bi tek bila katastrofa i nepostovanje zena. Sto je sigurno sigurno je.
Originally posted by l1m4r View Post
Banovali bi te iz jedno 9 razloga
Originally posted by princara View PostNije svuda isto uredjena ta podela imovine nakon razvoda. Kod nas se uzima u obzir samo imovina koju su supruznici stekli za vreme trajanja braka, tako da je podela iste skroz pravicnaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by princara View PostAko sledis tu analogiju, onda ni razvedeni muskarac ne bi trebao da ima ikakav kontakt sa svojim detetom jer ga on nije rodioOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostNije da je bezgresno zaceto...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Njegove su ruke tj alat i materijal.Last edited by Jax Teller; 20-04-17, 21:54.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
-
Originally posted by maliajnstajn View PostHipoteticki:
Ozenim spoznorusu, recimo da vrijedim 100k u kesu, sa prihodom 3k mjesecno. Ona ne radi nista, trosi moje pare, a ja radim ko konj i nakon 3 godine podignem svoju vrijednost na 1m i moja primanja na 20k mjesecno. Ona odluci da je ja naglo zanemarujem i zeli da se razvede.
Koliko ce me kostat ovaj zajeb?
Luka, obicno, pokusavaju da budu pametnije od mene, al ne ide im.
A vidi samo kakav pogled ima,da se prosto istopiš
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostPa kazem bezgresno
GrešnoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostGrešiš.
Grešno
Nema tu nista gresno, vec samo neko nije redovno... A skapiraces ostatakOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment