Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by l1m4r View PostA dobro treba da izraste jos 10tak cm..
Ma bolje malo mrsaviji zbog kukova. Mene svi smaraju za mog NO, sto ga ne ugojim jos 5 kila.
On je bas krupan, veci je skoro od svih muzjaka na koje smo naisli, a koji su stariji od njega, imaju 2,3 godine, a on tek 14 mesecihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOk danas smo ustanovili ako si svjestan svoje vrijednosti i ne dozvoljavas drugima, zenama takodjer da ti isisaju dusu, onda si dziber.
Ako je to definicija, dzibera, pristajem.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSvi znaju gdje su im vrata, ako im se ne svidja.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Posto je psihologija moja velika ljubav, pasija, pa i opsesija nedje citajuci postove mogu zakljuciti sledece:
Aki je moderan covjek, vrlo pedantan, ne dozvoljava da ga gaze, stabilan sa obje noge na zemlji i razmislja glavom ne srcem.
Limar je njezan i strastven ljubavnik koji sarmom ostavlja zene bez daha i te zene mu vjeruju iako on siroma' mnogo brine i slabije vjeruje zenama.
Madrida zene vrte oko malog prsta, on je dobrica u dusi, iskoriscavaju ga mnoge i proteci ce mnogo vode Bistricom dok on to ne uvidi. Da li ce ikada ispraviti ne znam, nisam ja cudotvorac, vec obicni nelicencirani psiholog.sigpic
Comment
-
I opet diskriminacija.
O ženama ni rečiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Vladane nemoj da pricas lazi. Reci kako jeste.
Stoje u redu da bi me videle. samo.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMaro kad i ti rekao da mislim da si strastvena i njezna ljubavnica to bi tek bila katastrofa i nepostovanje zena. Sto je sigurno sigurno je.
Banovali bi te iz jedno 9 razlogaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBjezi limeni, popij vinajk na moj racun da se osvjezis
Polako Aki, ce dodje sve to na svoje kod tebe.
ps:
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Mogao sam da se zakunem da ces to da okacis!!!
Cemu vodi to gluvaranje?!
Nocni zivot?
Alkohol?
Zezanje?
Zene?
Gadro?!
Sta sam nocas propustio?! Ja sam tragicni pubertetlija zarobljen u telu odraslog coveka, majke mi.
"Svaka zena je malo umetnicko delo"Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment