Kad ce se znati rezultati?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostLjuba je od Borca napravio silu, bili u Zoni jednu tri sezone, a pre sedam-osam godina igrali sa mojim selom u Opštinskoj, bili su žestoki okršaji, nisam imao dovoljno godina da tada zaigram. Sada su opet u Opštinskoj, Ljubi dosadilo i povukao pare.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Hahaha cak ste i mene nalozili da pratim ove izbore zbog opklade nasih forumasasigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostMoguće da je takav scenario bio pošto sećam se pre 5,6 godina smo mi tako isto Evo ja sam brate prošao kroz sve uzraste Mačve igrao sam i za prvi tim 2 godine dok nisam otišao dalje mogu ti reći da sam se nagledao svakakvih mućki . Opština kao opština je trenutno puna para ali ne verujem da gradonačelnik gura Mačvu koliko izvršni direktor . Msm red je bio posle godina prodavanja utakmica/najboljih igrača da vidimo i nešto ovako
Meni je vrhunac prodaje Mačve bio tamo 2010,11 kada sam ja igrao bukvalno nas je Ljuba Aličić platio da izgubimo u gradskom derbiju od njegovog kluba koje inače zovu Ljubini Cigani Čovek je tada organizovao svirke gde su pevali svi romski pevači i sve pare što je uzeo ulagao je u klub koji je za dve godine od beton lige napredovao do naše , evo Crni Đorđe može da potvrdi tu priču ako je iole upućenLast edited by 61563; 08-11-16, 13:56.
Comment
-
-
E nemojte stvarno biti neozbiljni, obaveštavajte nas šta se dešava...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment