Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostMislio je na sakom o sto.
Primjerice, danas je normalno da će manekenka koja je zdrava za roditi, radije posvojiti dijete, čisto da ne bi rađanjem kvarila liniju.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostTo je vec genetska mutacija, odnosno velika rijetkost, tako da za njih nema klasifikacije.
Aha,misliš biološkiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa jok luka, treba je nogom u glavu odvalit i izbit joj zube i zavrsit u zatvoru zbog fizickog napadasigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSvakako u slucaju razvoda uvijek musko najebe
Jos uvijek me zanima koliko spolova ima.
Edit:
Dva pola nije bit konzervativan ili liberalan, vec normalan i sloziti se sa naukom zvanok biologija koja je definisala muski i zenski spol na osnovu broja hromosoma.
Da je tako klanjali bi se vrhovnom Bogu, vrhuncu evolucije, indijskoj paprati sa 1260 hromozoma. Zivela papratThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJe l' kod Novaka on lupio Jeleni o sto ili ona njemu posto vidim da je proigrao
Mora malo sale, pocelo pola foruma da raspravlja, ne mogu vise da pohvatam o cemu se pise.
I treba.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJe l' kod Novaka on lupio Jeleni o sto ili ona njemu posto vidim da je proigrao
Mora malo sale, pocelo pola foruma da raspravlja, ne mogu vise da pohvatam o cemu se pise.
Evo reci mi sta je gore, ako muskarac osamari zenu posto je ona njemu tri dana stojala iznad glave i grinjala, vrijedjala ga i sl?sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSve po zasluzi, ali madrid i njemu slicni bi sve razgovorom rjesavali, to je problem. Vise boli to grinjanje konstantno nego neki samar zar ne? Gora je psihicka tortura od fizicke.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko smo usli u ozbiljnu temu i diskusiju sali mjesta nema.
Evo reci mi sta je gore, ako muskarac osamari zenu posto je ona njemu tri dana stojala iznad glave i grinjala, vrijedjala ga i sl?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostZato se kod takvih narucuju dostave hrane za rucak i veceru, majke stavljaju umjetne trepavice, crtaju obrve, izlaze van svaki drugi vikend, a kad joj zensko dijete dode sa 16 i kaze mama imam male sise ocu vece kako da joj mama to ne odobri.
Originally posted by Marija81 View PostNek grinja i on njojsigpic
Comment
Comment