I za patrijarha odmah, sad odmah .. eno ga onaj serbski, nesreća jedna...svašta lupa o ženskim neiskorišćenim matericama.. taman tu su negde dele slične stavove
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostKod nas kad dodju gosti muskarac sjedi na celo, naspram njega sjedi kum, a zena kao domacica ne sjedi sa njima vec kruzi i usluzuje, dodaje meze, tanjire, pecenje, dosipa pice, pita treba li jos nesto. Jede kad gosti odu. Djeca su u drugoj soi ili za malim stolom. Tako i treba da bude po meni.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostE al pazi sad bag u Matrixu.Sutra (stavljam kao primer) naš drug Aki i njegov izabranik mlađani Džaka uđu u tu neku bračnu zajednicu i ja kao venčani kum im dođem sutra u posetu i kažem Aki brate daj jedan vinjak.Ko će sad tu da sedi na čelu stola ,Aki koji mi je draži prijatelj ili Džaka,a ko će da donese vinjak i posluženje ?sigpic
Comment
-
Valjda zato što takvi kao madrid vladaju svetom, svakog meseca i na kraju godine ubistva žena u sve većem porastu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostXhaka ce da donese vinjak.
Inace brak za homoseksualce ne treba da postoji. Brak je definisan kao ugovor izmedju muskarca i zene.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostA i broj muskaraca raste sigurno, ali je valjda ok dok se ubijaju medjusobno, je li to oces da mi kazes?
Ne izmotavaj se. (Evo ti ga smjali>>>> )sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostUgovor?! Ostalo neću komentarisati.
Ti kad si se udala potpisala si ugovor koji definise zajednicu izmedju tebe i tvoga muza.
Sada sa psiholoskog(emocionalnog) aspekta, sta je brak, moze se diskutovati.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by madrid View PostSad sam ja i za gejeve kriv hahaha.
Osim toga, meni osobno ne treba niko reći, niti trebaju neka prava da bi se ponašao lijepo prema ženi, kao malo vode na dlanu
To je valjda stvar odgoja da se prema ženama treba ponašati fino.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBrak je ugovor. Nista drugo.
Ti kad si se udala potpisala si ugovor koji definise zajednicu izmedju tebe i tvoga muza.
Sada sa psiholoskog(emocionalnog) aspekta, sta je brak, moze se diskutovati.
I ne pričam o emocionalnom aspektu.
Ali ugovorŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Brak je društvena institucija kojom se regulira specifični odnos između dva ili više pojedinaca u svrhu zajedničkog života i/ili odgajanja potomstva. Brak je u većini današnjih zemalja sankcioniran od strane države, ali se može u određenim slučajevima sklopiti ili regulirati od strane određene vjerske zajednice. Brak je ponekad teško karakterizirati jer osim moralnog, ima i pravni sadržaj, odnosno neki ga teoretičari tumače kao posebnu formu građanskopravnog ugovora.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBrak je ugovor. Nista drugo.
Sada sa psiholoskog(emocionalnog) aspekta, sta je brak, moze se diskutovati.
Religijski i moralno zajednica života, ljubavi...
NARAVNO između muškarca i žene.
Comment
Comment