Jbg. Tako to ide kod nas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostTotalno je nebitna činjnica koliko je budući premijer-ka sposoban ili sposobna, odnosno koliko to nisu.Last edited by Ricma; 15-04-17, 08:15.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTotalno je nebitna činjnica koliko je budući premijer-ka sposoban ili sposobna, odnosno koliko to nisu.
P.S.Za momke i njihove zubarke
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Po informacijama koje imam novi-stari premijer ce biti Ivica Dačić... Videćemo koliko je pouzdana informacija
Covek ima iskustvo, vec bio na poziciji premijera, bavi se diplomatijom jako dugo i pokazao je cojones kada je trebalo tako da je donekle i logican izbor...
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostPo informacijama koje imam novi-stari premijer ce biti Ivica Dačić... Videćemo koliko je pouzdana informacija
Covek ima iskustvo, vec bio na poziciji premijera, bavi se diplomatijom jako dugo i pokazao je cojones kada je trebalo tako da je donekle i logican izbor...
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sad baš čitam vaše postove o zubima,Aki ne smem da zamislim na kojim si mukama.Sva sreća imam tu dobru genetiku u životu sam samo jedan zub popravio ali idem redovno na preglede i normalno pranje 2,3 puta na dan.Ali zato imam problem sa kolenom koje sam operisao dva puta,jbg genetika je čudo.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Samo pitanje za Gangaru:"Voliš li me kad sam mrtav pijan?"
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostSad baš čitam vaše postove o zubima,Aki ne smem da zamislim na kojim si mukama.Sva sreća imam tu dobru genetiku u životu sam samo jedan zub popravio ali idem redovno na preglede i normalno pranje 2,3 puta na dan.Ali zato imam problem sa kolenom koje sam operisao dva puta,jbg genetika je čudo.
Problem je sto nemam ta 2 zuba pa ima prostora na gornjoj vilici, al sad ce se to sve srediti.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostSamo pitanje za Gangaru:"Voliš li me kad sam mrtav pijan?"
Last edited by Lord Gangarić; 16-04-17, 01:53.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Kad smo već kod homoseksualizma, ova izdajnička vlast hoće da se u školama uči da je to normalno, obratite pažnju na sliku kako dečak dečaku poklanja cveće.
Inače roditelji neće smeti ni kupati decu kad napune 3 godine ako ona to ne žele. Sad su krenuli i direktno da uništavaju porodicu kao poslednje uporište.
http://srbin.info/2017/04/15/prirucn...ksu-a-stariji/
Ovi protesti ne smeju stati i moraju da rastu iz dana u dan. Ovo nije samo protiv diktature, ovo je bukvalno protiv svega što rade za njihove strane nalogodavce. Istorija će ih zapamtiti kao najveće izdajnike svoga naroda.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostKakva su to homoseksualna pitanja Limeni,nemoj mene ja sam zenjen covek
Ps: Hristos VaskrsOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment