Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View PostMa te koje izlaze. Nije mi jasno na koju foru zavrse sa odredjenom osobom. Ali mi nije jasno sta devojka vrlo dobrog izgleda, radi sa likom koji nit je visok, nit lep, nit mlad nit zgodan., nit duhovit, nit dobro gradjen, nit interesantan u provodu(sedi u stolici 90% vremena). Znaci izgleda nesto kao Vuk Jeremic(frizura i naocare). Kapiram da ti vidjas dosta takvih situacija, pa mozda mozes da mi das odgovor.
I što bre tražiš curu u kafani ? Probaj u biblioteci, ili na protestu npr...
Što se tiče listića i krađe imam samo jedno pitanje :
Ko je peglao listiće?
Dokazano da je ukrao 4 glasa i puj pike, a nekada ( 2012 ) je govorio da je i jedan jedini glas krađa i da je to dovoljno da se ponište izbori...RIK naravno riknuo...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMarija i cure iz biblioteke izlaze u grad
Vidiš da se šalimŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Vučić: Zašto da dovodim 50.000 ili 100.000 na protest?
Covek sve sam rekao. Toliko o spontanim okupljanjima SNS ljudi koji dolaze autobusom ne zbog para i sendvica nego samo da vide vodju hahaha. Kad oni budu dosli bez poziva i prikljucili se skupu neplanirano, onda mozemo da pricamo.
@Marija
Maro nisi videla drugi komentar, ja sam se tu zadesio sticajem okolnosti, dala si mi dobru ideju za protest, ali se plasim da ne izadjem u informeru kao manijak i Sorosev placenik koji ima "paklen plan"(koji si mi ti dala) da spopada srpske devojke i pokusava da destabilizuje drzavu na taj nacin i indirektno na osnovu toga udara na Vucica.
P.s. U koju grupu ti spadas? Protest, kafana, biblioteka, klub?Last edited by colchonero; 10-04-17, 17:55.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostVučić: Zašto da dovodim 50.000 ili 100.000 na protest?
Covek sve sam rekao. Toliko o spontanim okupljanjima SNS ljudi koji dolaze autobusom ne zbog para i sendvica nego samo da vide vodju hahaha. Kad oni budu dosli bez poziva i prikljucili se skupu ne planski onda mozemo da pricamo.
@Marija
Maro nisi videla drugi komentar, ja sam se tu zadesio sticajem okolnosti, dala si mi dobru ideju za protest, ali se plasim da ne izadjem u informeru kao manijak i Sorosev placenik koji ima "paklen plan"(koji si mi ti dala) da spopada srpske devojke i pokusava da destabilizuje drzavu na taj nacin i indirektno na osnovu toga udara na Vucica.
P.s. U koju grupu ti spadas? Protest, kafana, biblioteka, klub?
P.S. Samo ti primeni plan, ali ne otkrivaj o sebi previše, još će one tebe juritiLast edited by Marija81; 10-04-17, 17:59.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMarija x
0/1 za sada danas
Ostalo mi je jos nekoliko hiljada sansi na protestu danas.
Šta je ovo jbt...
Last edited by Marija81; 10-04-17, 18:09.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ima jedan Vucic,ime mu je Alek,
do mesta predsednika put mu je dalek,
video i Alek da je vrag odneo salu
pokusao sendvicima da prikupi masu,
Izbori su prosli,Alek nam se smesi,
ima jedan problem,Kako protest da resi,
Dokaza je sve vise,prasina se dize
resenje oko kradje glasova nam stize,
Kako stoje stvari,Forum ce mu glave doci
Pricaonica sve na noge dize,
ko ce sad Aleku suze da brise...
Za ekipu sa Pricaonice i SK Foruma>> AC Milan,FK Partizan,KK Partizan,Novak Djokovic,F1,Leclerc,Ferrari,Fernando Alonso,Bogdan Bogdanovic <<
Comment
-
Definitivno moraju da se odvoje sve institucije, pa svako da radi svoj posao. Nezavisna policija, sudstvo, itd..Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment