Сутра војска и полиција протестују заједно с народом.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View PostP.s. Ako ima neko sa iskustvom sa devojkama u restoran-kaficima(oni restorani gde ima muzike i nema bas puno mesta, ali nisu ni kafane) i njihovim nacinom razmisljanja nek mi se javi, imam jedno pitanje, za neki savet i objasnjenje.
Originally posted by Jax Teller View PostKad počneš da piješ vinjak sve će ti se samo reći.
Originally posted by Indigo View PostSad ocekujem limara da upadne sa slikom kako u kupatilu drzi u rukama medicinski alkohol jer je sav vinjak ovog sveta usisao u sebe, pravda za limara
Originally posted by Sandugp View PostBogami Gang moram da te ispravim.
Maric je ako nista visok, sto se lepote tice nije moje da komentarisem, ali ne bih rekao da je ruzan, a cak su mi neke zenskinje rekle da je lep. Da je zgodan ni to nije na meni da komentarisem, ali znam kako on izgleda, a znam i kako jos neki sa foruma izgledaju - zgodniji je od vecine.
Opet stoji da nije sve (ma nije skoro nista) u fizickom izgledu - barem kada su zene u pitanju.
Ricpa trenutno
Originally posted by princara View PostMadridjaninu, mnogo generalizujes i pretpostavljas. Nisi ni prisao devojci, a vec si je deklarisao kao osobu sa kreativnim shvatanjem morala. Ne valja ti to
Aki nemoj da lazes, coveka za samar. Ne znam sta trebas da uradis da ti devojka opali samar u sred kluba, kafane gde god. Tj znam sta treba, ali opet nisi valjda toliko debilan da to uradis.
I da Madridista, nemas tu nekih posebnih pravila kada je prilazenje u pitanju.. Jednostavno pridjes ili kliknes ili ne.
ps: Kada pridjes nemoj samo da bude aaaaaaa mmmmmmmm i te fore..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa ekstreman slucaj, bolje fasovat samar nego se pitat sta bi bilo da sam prisao.
Iskreno, nisam nikad samar popio, bio sam blizu, al je promasila
Dobro, Akiju uvek fali neki samar..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOpali mi samar and she is dead to me. Prevelika je to kocka za njihOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Madrid, ko god da ti kaze kako da muvas zene, taj zene ne razume. Jednostavno je, nisu zene neka niza nerazvijena imbecilna rasa koja uvek pada na isti fazon. Razlicite su, kao i mi muskarci. To si valjda do sad trebao i sam da ukapiras. Lepo ti princara rece, ne mozes da generalizujes. Samopouzdanje(i dobar parfem ) moze dosta da pomogne. Sve ostalo je na tebi, da procenis situaciju i devojku, brzo. I tu ne moze niko da ti pomogne.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pogrešio si ti što uopšte u kafiću/diskoteci tražiš devojku. Mislim, pod "devojku" ne podrazumevam za jedno veče, ipak se zna šta je prava devojka. Meni su uvek devojke najviše upadale u oči kad nisu u "najboljem izdanju", tj. nenašminkane, nisu sređene tip-top i ostalo, tj što bi rekli prirodne.
Neverovatno je koliko može u izlascima neko da ti se učini VAU, a sutradan kad krenete da prošetate/na kafu ili slično razočaraš se maksimalno. I ne mislim samo fizički, već intelektualno i slično.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Pa sad stvarno ne znam kako to toliko devojke bez šminke izgledaju drugačije, ipak su to mlade osobe da bi se previše baš razlikovale, a ako ima mnogo šminke na sebi valjda to vidite odmah. Dok intelektualno što kaže Zola, zapravo da li vam neko odgovara po senzibilitetu, da li delite slične stavove i slično.. to se u svakom slučaju vidi tek na kasnijim sastancima, bez obzira gde je prvi put bio wow.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment