Verujem ja u boga ali ne na način na koji religije propisuju.
Duboko verujem da je subatomsku česticu-(beskonačno velike toplote i gustine, a beskonačno malih dimenzija, koja je eksplozijom stvorila univerzum) mogao iz ničega da stvori samo beskonačno inteligentni naučnik, neograničenih mogućnosti ili skraćeno nazvan Bog.
Uopšte ne bih bio iznenadjen da taj isti tvorac može da se igra sa nama i da nas ugasi kad god poželi ali sva je prilika da nas samo posmatra.
Očigledno se nalazimo u njegovom eksperimentu.
Verovatno želi da vidi šta će na vrhu lanca ishrane isploviti.
Ovca neće sigurno..
A izbor Srbin ili Hrišćanin je Uki prost.
Mi smo bili Srbi i pre nego što smo postali Hrišćani.
Ne isključujem ni mogućnost da postanemo gradjani jednog dana, ali ne tako što ćemo jahati popove, već naprotiv, tako što ćemo poštovati svoj narod, istoriju i veru.
Samopoštovanje je temelj za uspeh.
Najbolji primer je Jevrejski narod.
Duboko verujem da je subatomsku česticu-(beskonačno velike toplote i gustine, a beskonačno malih dimenzija, koja je eksplozijom stvorila univerzum) mogao iz ničega da stvori samo beskonačno inteligentni naučnik, neograničenih mogućnosti ili skraćeno nazvan Bog.
Uopšte ne bih bio iznenadjen da taj isti tvorac može da se igra sa nama i da nas ugasi kad god poželi ali sva je prilika da nas samo posmatra.
Očigledno se nalazimo u njegovom eksperimentu.
Verovatno želi da vidi šta će na vrhu lanca ishrane isploviti.
Ovca neće sigurno..
A izbor Srbin ili Hrišćanin je Uki prost.
Mi smo bili Srbi i pre nego što smo postali Hrišćani.
Ne isključujem ni mogućnost da postanemo gradjani jednog dana, ali ne tako što ćemo jahati popove, već naprotiv, tako što ćemo poštovati svoj narod, istoriju i veru.
Samopoštovanje je temelj za uspeh.
Najbolji primer je Jevrejski narod.
Comment