Lošmi kao prvo ja u boga ne verujem ali vidim da ga ti sve više spominješ od kad vas je Amfilohije školovao..
Već dva dana kmečiš da me banuju.
Shvati već jednom da ti nisi uopšte omiljen ovde i nikog tvoja kmečanja ne tangiraju.
Dje su ti te junačke grudi, šta će ti pomoć drugih?
Kako misliš ti da deda Miloja iz Orašca ubediš u tu gradjansku Srbiju ako stalno cmizdriš kao neka devojčica?
Da bi zavladao Srbijom moraš da zavladaš deda Milojem a ne nekom rejverkom iz bloka.
To se daje za ekser..
Shvati već jednom da te gasiram sa razlogom.
Nikakvu pretnju vi gradjani sa sela ne predstavljate ni meni ni Srbiji.
Prvo ima vas 137 ukupno u zemlji, a drugo vaša srbofobija ne može da se sakrije i iritira deda Miloja.
E zato vas i gasiram da vaša srbofobija ispliva na površinu.
Kad bi se to srpski narod u Crnoj Gori digao protiv Mila da mu srbofobija nije pomutila razum i da zbog toga nije izgubio kompas?
Nikad.
Hvala vam što ste učestvovali..
Već dva dana kmečiš da me banuju.
Shvati već jednom da ti nisi uopšte omiljen ovde i nikog tvoja kmečanja ne tangiraju.
Dje su ti te junačke grudi, šta će ti pomoć drugih?
Kako misliš ti da deda Miloja iz Orašca ubediš u tu gradjansku Srbiju ako stalno cmizdriš kao neka devojčica?
Da bi zavladao Srbijom moraš da zavladaš deda Milojem a ne nekom rejverkom iz bloka.
To se daje za ekser..
Shvati već jednom da te gasiram sa razlogom.
Nikakvu pretnju vi gradjani sa sela ne predstavljate ni meni ni Srbiji.
Prvo ima vas 137 ukupno u zemlji, a drugo vaša srbofobija ne može da se sakrije i iritira deda Miloja.
E zato vas i gasiram da vaša srbofobija ispliva na površinu.
Kad bi se to srpski narod u Crnoj Gori digao protiv Mila da mu srbofobija nije pomutila razum i da zbog toga nije izgubio kompas?
Nikad.
Hvala vam što ste učestvovali..
Comment