Lepo joj je i rekao, neka svoju rusku njušku zabije u Rusiju i neka odjebe od nas. Neka se slobodno povuku iz Saveta Bezbednosti, sigurniji smo bez lažne braće.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Urose ako vec hoces da saznas o nasoj proslosti a isto tako i o veri, preporucio bih ti knjigu Sv.Vladika Nikolaj Velimirovic "Kroz tamnicki prozor", on pise pisma srpskom narodu iz logora Dahau.
A ovo sve sto si pisao od koga i cega smo nastali ima puno rupa tu, ali stvarno ne bih sad da gubim vreme na to.
Lepo je to sto zelis da razmisljas svojom glavom, i zelis sam sve da istrazis. Nadam se samo da ce sve to sto si citao i izvlacio doci na svoje mesto i da neces skrenuti u put bez povratka.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Ovi u CG nisu normalni...sakupili se na trgu u doba korone kad po njihovim standardima ima previse. Ovde niko nije normalan xDDDD3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
https://www.facebook.com/watch/?v=32...NzHAtqfa10eNbs
Kako smo podijeljen narod, kukala nam majka. Doduse, kad se DPS-ovci okupljaju, svakom se sipa gorivo dzabe na pumpama, ne placa se prolaz kroz Sozinu, svako dobija po sendvic free.. pa je narod motivisaniji. Ali svakako, sami rezultati izbora govore da smo podijeljeni, da ne mozemo vise. U 3 hiljade glasova se odlucio pobjednik. Ali sad je nas red, nasa sansa, moramo pokazati da mozemo mnogo bolje od mafije i derikoza. Bice izazova, sabotaza, opstrukcija, podmetacina i svacega.. Ali moramo istrajati! Milu je ostalo 4 godine predsjednickog mandata, taman koliko i ovoj sad vlasti. Bice cupavo...
Comment
-
Nolo diskvalifikovan, Dzoni ce biti usk9ro izbacen, jos ako Zvezda ispadne od Omonije...ode Srbija u ofsajd...sta ce ljudi raditi?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostStvara se Velika Srbija, koga briga ze te trivijalnosti u ovako važnim istorijskim trenucima.
Možda neke nebitne likove..SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Meni je bitno da se Amerika drzi principa. Ni po babu ni po stricevima.
Da se igralo u Srbiji, nastavilo ni se. Treba da tezimo americkom/pravednom sistemu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostТачно, велика Србија какву је замишљао Карађорђе а касније и Милош велики.
Jedva čekam da napravimo jedan nosač aviona "Karadjordje" i jedan nosač tenkova "Miloš Veliki" pa da oslobodimo i našu braću Indijance od Amera kao što smo nekada oslobadjali bratska plemena iz naše okoline.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMeni je bitno da se Amerika drzi principa. Ni po babu ni po stricevima.
Da se igralo u Srbiji, nastavilo ni se. Treba da tezimo americkom/pravednom sistemu.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment