Petrović bio predsednik (opštinskog) gradskog odbora i gradonačelnik ispred DS-a. Kada je on napustio DS (sa Jeremićem), DS je rasformirao svoj odbor ovde i tako su se javili esenesovci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Toe View PostPozdrav svima na forumu! Imam jedno pitanje za sve, zašto Reading više nego vrlo često igra mečeve, na domaćem terenu, od 21:00 umesto kao i ostali od 20:45?
Comment
-
Pa dobro ako pratiš Reding i došao si na ovaj forum, isto tako valjda znaš da imamo temu PL and Čempionšip..tamo će pre znati, ako neko ima baš tu info.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Ma taman posla gde smetaš, samo ti pitaj, ali je to pitanje za ove tamo što se prave Englezi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ne smetas nikome, vidis kako su ovi na vlasti drski.[emoji3] Dobrodosao!
Sent from my HTC One_M8 dual sim using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 04-04-17, 15:21.
Comment
-
Ne budi drzak, nemaš tu prvilegiju, bar još uvek .. A sad očekujem da Pixar ode u PL&C i odgovori čovekusigpic
Comment
-
Jbte, 45 minuta ja ubeđivao babu da ne glasa za Vučića. Ma šanse nema. Da sam joj rekao "baba, vode me sutra u zatvor u Tursku ili slično ako budeš glasala za Vučića" , opet bi prva sišla u 8 ujutru da glasa za njega. Obrazovana žena, završila fakultet, radila u opštini, sve normalno.... sekta jbte, sekta!I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Večeras mora budno da motri ko došao da pije na veresijusigpic
Comment
Comment