Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ... View PostKako nas čika Kronos proklinje zbog ove price.
Cika Kronos uziva pored bazena u dvorištu, rostilja i ispija Mojito u casovima dokolice i slusa cviljenje iz medjunožja dok čita ove gluposti.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
A brate, pričam pre drugaru kako mi Miletić ćela iz Partizana fizički izgleda kao neki estradni umetnik Grand proizvodnje. Predrasude na osnovu fizičkog izgleda.
I sad vidim ovog lika. Isti.Last edited by mark !t zer0; 18-07-20, 11:21.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Originally posted by Karamazov View PostKonačno dobra priča.
......
Jaooooooooo
Isti su ti pacijenti, moj doture, i uzivaj sa njima."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Krv ti jebem postaće i košarkaški trener...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostKrv ti jebem postaće i košarkaški trener..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostNego nema mi Vuka da kaže ko mu je favorit ove sezone u zvezdama granda.
Evo Ivan spomenuo Vucka i Dacica, bio tu jos i Velja Ilic. To su bili dani.Last edited by Mr. Wolf; 18-07-20, 12:26.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by ... View PostOd 55 sekunda.
Ovome Dacicu citavi zivot prodje u pjesmi i veselju.sigpic
Comment
-
Provalio sam da uvek na jednom od Pinkova imaju Californication... Zasto? Zeks Mitra se jako lozi da je Hank Moody, oblaci isto crne majice, isto se kurvao, a Milica Mitrovic je kao Karen koju on voli ali nespretno upada u kurvarluke.
Samo sto se Henkova ljubavnica ubila, a Mitrina je... Lik je opsednut tim lifestyleom, serijom, stilom odevanja Hanka Moody-ja i slicno.
Comment
Comment