Šta ima novo u Novom Sadu i u predgrađu istog? Je l' Vučić i dalje predsednik Srbije ili se bespoštedna borba nastavlja i sutra?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostŠta ima novo u Novom Sadu i u predgrađu istog? Je l' Vučić i dalje predsednik Srbije ili se bespoštedna borba nastavlja i sutra?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Strava, znači još postoji razlog kukanja na zlehudu sudbinu što nismo pametniji i obrazovaniji.
Međutim, s obzirom da će diktator trajati dok se ne reši Kosovo, što će biti uskoro, već sad treba razmišljati o izgovoru nakon njega.
"Korona je uništila celu svetsku ekonomiju, mi smo najgore prošli, nije ni prineti ekonomskoj krizi iz 2008-me", "5G mreža zaista prži ljudski mozak, a nisam verovao ljudima", "Di su naši novci, sve ošlo u Beograd", " Nisam rođen za poljoprivrednog proizvođača" su samo neki od predloga koji mogu da se razrade i upotrebe kad dođe taj trenutak.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinjes
oljica očajava
jar
konačno je svatila daje krivo povezala kolko su 1+1
došla je do pasusa sa fjodorom aleksejevičem razinom
ito tamo dotlen gde prestaje kretanje elementarni čestica
gde više nema transporta materijala po kvantnim stazama
gde je vreme prestalo dase širi sprostorom
gde crne rupe usisavadu bele patuljke
gde dunav ljubi nebo ai
gde sazvežđa nestaju
itu
natom putu za pink
toes za zadrugu1ai 2
skirurškom metodom
smanjivadu mozak
na manju dimenziju
čisto da more ion siroma doperira
toes operiše iovde
toes iu srbiu
i
sad
enoje
sta datkam
oljica očajava
al nije problem doklen god je unje je dragi tako neutešnu
natčovečanskim naporima
dizvinete
teši
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudniciSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostCestitke, skino si djanu....jel i dalje slusas ovog monaha i njegov monolog
U NS samo studenti ostali....Ovaj narod nije normalan,ajde da su se uplasili korone ali grad pun.....Iskreno imao sam neke nedoumice da li smo najgluplji,ali sad mislim da jesmo definitivno...
Bice zanimljiv avgust zbog posledica, a pre svega druga polovina jula. Bice puno turbulencija.
Comment
-
Comment
-
Eno kažu povećana aktivnost kaldere Yellowstonea.
Odlično, neka se aktivira pa da se ovo sve lagano završava.
2020 = 536There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Pa vecina geologa se slaze da se nalazimo debelo u vremenskom razdoblju kad bi trebao da se aktivira.
Aktivirao se prije 1.8 miliona godina,prije 1.2 miliona godina i prije 630 000 godina.
Ako se aktivira citava S.Amerika ce biti pokrivena pepelom,koji ce da udje i u atmosferu u velikim kolicinama,zablokirati sunceve zrake i dolazi novo ledeno dobo i masovno odumiranje biljnog i zivotinjskog svijeta.
To ledeno doba bi trajalo nekih 10-15 godina ali dovoljno da se medjusobno poubijamo oko resursa.Last edited by E1_PG; 12-07-20, 12:46.
Comment
-
-
Ratovi i ubijanje su sasvim prirodni za ljude, inherentni ljudskoj prirodi. Ne treba u tome gledati katastrofu.Last edited by Crni Đorđe; 12-07-20, 12:59.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by ... View PostZnači li to da sam ja jako nesrećna osoba ako volim da citam i pisem o ovim apokalipticnim scenarijima i ako me sve to nekako čini srecnim?
Pobijedila neka hrvatica u zadrugu.
Kako Mitrovic radi na pomirenju balkana."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment