Ne kaze niko da je kriv, samo su ljudi rekli da ako je Novak na strani protiv vlasti, a po svim postupcima i izjavama godinama deluje kao susta suprotnost i da mu je srce na mestu, da bi mnogo znacilo da se javi. Na sta si ti reagovao kao samo mu to fali, kao da je to neka sramota i ispod nivoa. Novak je neko ko ima uticaj na obicne gradjane i koji bi im ulio hrabrost u smislu lead by example.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostJuče sam razgovarao sa nekim pandurima (nisam učesniik ni demonstracija niti sam učesnik razbijanja demonstracija, penzos sam) i kažu mi da su pojurili neke klince u Tašmajdanskom parku sa rančevima koje su ovi bežeći bacili u neko žbunje i da su u tom rancu/rančevima našli molotovljeve koktele..zatim su još našli kocki, koktela...sve pripreme za demonstracije.
Inače, ima snimak Kurir tv "odozgo" i od Pelivana gde se odlično vidi defanzivan stav policije kod skupštine i baklje koje lete u policiju.
Sve snimke (naravno da su verodostojni i da je prekomerna sila u pitanju) treba razmatrati kao nepotpune i isečene jer se vidi samo prebijanje ali ne i zašto beže, odakle beže i šta se to tamo dešavalo.
Drago mi je što se distanciraju od političar ali mi nije drago o što rade nasilno (iako je boško folirant koji samo dobro glumata)
Novak se oglasio oko CG onda. Mozda će i sad, mada mozda podrzava vlast.
Comment
-
Samo veliki strah i velika bol, dobar primer, to bi pomoglo. Pamtiti imena i samo pamtiti.
Znate šta znači dobar primer, ne mogu da pišem baš pošto znam da poslednja 2 dana se čitaju i forumi intenzivno.Last edited by Cassius Clay; 09-07-20, 13:30.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostLjudi koji imaju status u drustvu, moraju biti glasni i prvi u svemu. Oni moraju biti korektor ovog drustva, oni imaju vecu moc od politicara. Jel sad jasno zasto Djokovic mora nesto da kaze povodom ovih desavanja.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Daj da kamenujemo Djokovica tog izdajnika i pickicu.
Nek nabije u bulju svu pomoć koju je uputio srpskom narodu kad nema muda da se izjasni.
Što reče kolega Dojkovicu pizdetino!There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Prince View PostSta da kaze? Da nije trebalo da se drze sportske manifestacije sa publikom, da Mitrovic ne placa porez ili da je Megatrend unistio obrazovni sistem? Svaka cast njemu kao sportisti, ali ja ne bih voleo da mi sportisti budu korektori drustva.
Ali moraju bar nesto reci, zato sto se tice njihovog naroda a oni kao takvi imaju ogroman uticaj. Pritom ne zavise od ovog sistema, i jaci su mnogo od njega. A ako se kao takvi ne oglase onda se zna sta su.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostAe bre Indigo.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostSamo veliki strah i velika bol, dobar primer, to bi pomoglo. Pamtiti imena i samo pamtiti.
Znate šta znači dobar primer, ne mogu da pišem baš pošto znam da poslednja 2 dana se čitaju i forumi intenzivno.
Comment
-
Pa je l' sme nekad nesto protiv Novaka da se kaze? Je l' moze nekad i on da ispadne sisa oko necega? Ili je zasticena vrsta?Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Prince View PostAko krenu da listaju tvoju istoriju postova, ode ti Ukice u pritvor, a tvoji telefon i komp kao potencijalni dokazni materijal na ispitivanje
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostNe mislim na Ganca, tek sada videh šta je napisaoSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostPa je l' sme nekad nesto protiv Novaka da se kaze? Je l' moze nekad i on da ispadne sisa oko necega?
Isto tako sam rekao da je ispao glup zbog Adria toura.
Ali ovo je van pameti.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment