Protesti su rezirani od drzave..mozda im se vrati kao bumerang ali sumnjam..dok ne vidim srpskog seljaka i gomilu traktora da dolazi od ovog nema nista....treba nam sirova snaga koje trenutno nema,tj ima ali su na drugoj strani..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by LosmiSK; 09-07-20, 11:56.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostVazno da trce da postave #BLM i odu tamo na proteste, a kad je sranje u nasoj drzavi, onda muk. Picketine.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostTi si sebi spustio potencijal, ne ja tebi. Nisam ti ja tu nista kriv.
Valjda ce ti dete biti dovoljno pametno pa ce faks uspeti da izbalansira sa drugim stvarima. Treba deca da uce na greskama roditelja.
Bojana, nisam znao da si i Paka izvela na protest
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostBas to, Djokovic stavlja black lives matters, a kad je haos na ulicama njegovog grada, ni rec da kazeThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostOdmah Djokovic. To sto imamo hiljadu drugih vrhunskih sportista koji ćute...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostKad se levijatan skloni sa protesta i prestane sa pokusajima da preuzme iste mozda se i pojavim. Do tada... jok.
Uostalom ja sa se mojih doza suzavca nagutao od 1994-2000.
Ljudi u svemu ovome povlače paralelu sa Slobom, a činjenica je da sada vlast ima mnogo jače oružje u svojim rukama - medije! Ali bukvalno sve medije.
Strateški genijalan potez Vučića (i Gebels je bio genije) je rotacija RTS - Pink!
Naravno da RTS i dalje radi po njegovim uputstvima, ali udarna igla je Pink, a pošto je to "privatna" kuća on se tu "ne može" uticati na uređivačku politiku. I to je priča koja prolazi u birokratskoj Evropi, sve dok on ne obavi svoj dio posla.
Svaki napad na Pink bi bio napad na privatno vlasništvo, a to na zapadnu no, no...
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostSlužba se bez borbe povući neće. Taj Levijatan je njihov najotvoreniji vid prikazivanja.
Ljudi u svemu ovome povlače paralelu sa Slobom, a činjenica je da sada vlast ima mnogo jače oružje u svojim rukama - medije! Ali bukvalno sve medije.
Strateški genijalan potez Vučića (i Gebels je bio genije) je rotacija RTS - Pink!
Naravno da RTS i dalje radi po njegovim uputstvima, ali udarna igla je Pink, a pošto je to "privatna" kuća on se tu "ne može" uticati na uređivačku politiku. I to je priča koja prolazi u birokratskoj Evropi, sve dok on ne obavi svoj dio posla.
Svaki napad na Pink bi bio napad na privatno vlasništvo, a to na zapadnu no, no...
pa hahahahahaahahaahahahaah
Vucic bio ministar informisanja, bio jedan radio i mozda jedne novine, a internet nije postojao, on je jos tada izucio zanathttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostE sad bi mu pravi momenat bio i u to da se upetlja, zar ne?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostProtesti su rezirani od drzave..mozda im se vrati kao bumerang ali sumnjam..dok ne vidim srpskog seljaka i gomilu traktora da dolazi od ovog nema nista....treba nam sirova snaga koje trenutno nema,tj ima ali su na drugoj strani..
Brate dodji ti pa će i seljak
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostOvo je malo vece od klasicnog prepucavanja Federer-Djokovic.
I ti bi sad voljela da se on upetlja u politiku, sto nije nikad do sada radio? Bravo, Bojana.. bravo...
Comment
Comment