Pa i jeste, indirektno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Postvi ga bas preteraste. pa jel vidite da je ceo svet u sranju. vi cete i posle 2 godine kriviti glupe izbore a to sto su ljudi pre i posle ostali neodgovorni nikom nista.
Comment
-
Meni interesantno da se malo zezim.
Nego hteo bih da se izvinim svima na forumu ako sam nekoga nekada uvredio a sigurno jesam, svima. Od Sove, Losmija, pa nadalje. (ne umirem nego mi je krivo sto sam jajoglavo majmunce). Ljudi, izvinite.
Cika Kronose, trudicu se manje da jedem govna. Obecavam.
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostMeni interesantno da se malo zezim.
Nego hteo bih da se izvinim svima na forumu ako sam nekoga nekada uvredio a sigurno jesam, svima. Od Sove, Losmija, pa nadalje. (ne umirem nego mi je krivo sto sam jajoglavo majmunce). Ljudi, izvinite.
Cika Kronose, trudicu se manje da jedem govna. Obecavam.Last edited by LosmiSK; 04-07-20, 19:25.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Cika Kronose, trudicu se manje da jedem govna. Obecavam.
Comment
-
Originally posted by Prince View PostJa vidim da u odnosu na sve susede pojedinacno, Srbija ima 3 do 4 puta vise zarazenih, a za vreme izborne kampanje nije se nista moglo cuti o koroni, organizovane su utakmice sa publikom, izbori i sve je bilo normalno dok se izbori nisu zavrsili u nedelju, a vec naredni dan krece korona ludilo sa Konom i ostalim politickim marionetama.
zasto je amerika najgora?
a za te utakmice niko nikog nije tero da ide. ko je bio pametan nije isao. kao i za djokovic turnir. sta ces tamo ako znas da vlada virus. pamet u glavu i pre nego okrivis drugog kreni od sebe.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Nego hteo bih da se izvinim svima na forumu ako sam nekoga nekada uvredio a sigurno jesam, svima.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by ... View PostTu tu tu neko te zove tu tu tu i noci ove,nisi tu a tako mi trebas da me ljubis i da me gledas.
Ra ta ta pucam u nebo budala sebe sam trebo
Comment
Comment